kgd cerklje

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po AvtoMagazin forumu -> Šport
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
taka
Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Thu Jun 2008 19:21

PrispevekObjavljeno: 05-06-2008 19:40    Naslov sporočila: kgd cerklje Odgovori s citatom

ne morem verjeti, da v tej reviji objavljate tako nepreverjene članke, kot je vsebina glede KHD Cerklje. ogorčeni amo nad izjavo o poraznem delu sodnikov. Twisted Evil sicer pa... nekdo, ki tri dni ni stal na soncu in ni videl našega truda, niti ne pozna ozadja dirkaških igric in ukazov z vrha dirke, tega res ne bo nikoli razumel. škoda le, kjer je javnost na tak način zavedena.

s takimi neresnicami samo delate škodo vsem nam, ki se resnično trudimo in to skoraj zastonj, če odštejemo dnevnico 15 eur in malico konec dneva, da ne govorimo o vodi, ki jo službojoči prinesemo s seboj, če se hočemo odžejati, saj ne dobimo od organizatorja niti požirka vode.

Crying or Very sad
žal mi je, ampak občutek imamo, da vam gre le za trženje časopisa in ne pisanje resnice Mad
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jakaracman
King of the road

Pridružen/-a: Thu Jul 2004 9:02

PrispevekObjavljeno: 06-06-2008 00:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sorry, ampak avtor članka je bil na dirki in je (nekvalitetno) delo sodnikov gledal od blizu (in nanj opozoril tudi direktorja dirke, pa tudi nekatere sodnike). Če sodnik ob stezi:
- ne opazi, da je več tekmovalcev prehitevalo pod rumeno zastavo,
- ne maha z zeleno zastavo, ko bi moral,
- maha z modro, ko ne bi smel oz. ne maha, ko bi moral,
je to zanič delo - in čisto prav se mi zdi, da je tudi omenjeno v reviji. In takšni sodniki ne sodijo (ali ne sodite) na dirko. Trud z zanič rezultati je pač ničvreden.

PS: da ne bo izpadlo nakladanje na pamet: ob odstopu Črtaliča sta pod rumeno zastavo prehitevala voznika s številkama 15 in 5. Voznik Accorda je prehitel ne le enega, ampak tri dirkače ...
PS2: novinarskega (in tudi dirkaškega) staža na slovenskih (in tujih) KHD imam itak več kot večina sodnikov ... Tudi kako dirko sem že organiziral (brez dnevnic in malice, samo iz zanesenjaštva) ...
PS3: Avtor članka (in tega pisanja) je podpisan (Dušan Lukič). Avtor zgornjega posta seveda nima jajc, da bi se podpisal(a) ...

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
taka
Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Thu Jun 2008 19:21

PrispevekObjavljeno: 06-06-2008 11:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lepo, da ste se pod članek podpisal, ampak menim, da je forum zato, da lahko pišemo pod psevdonimi, pismo, ki bo naslovljeno direktno na vaš naslov, bo pa podpisano s polnim imenom.

glede Cerkelj pa... ni fer, ker ste ste spljuvali celotno ekipo sodnikov, ne glede na to, da ste verjetno lahko opazovali samo del proge.
ne veste niti, da je bil direktor o prehitevanju pod rumeno obveščen, reagiral pa ni... Sad vprašajte ga zakaj?

pravite, da je slabo delo ničvredno delo....ostajam brez besed, kajti očitno vas niso naučili, da se vsak trud izplača, vsako slabo delo je enkrat lahko boljše... učimo se celo življenje, očitno vi mislite, da ste že vse znate...ojej...

menda imate izkušenj z organizacijo, z dirkanjem.... super, ampak čudi me le to, da tako malo veste o ozadju dirk... pa še to - tudi nam ni problem delati zastonj, če je tak dogovor, če ti pa nekdo nekaj obljubi, potem pa ni od tega nič....ni fer.

glede na to, kako ste nas v članku očrnili, pa tudi nobeno plačilo ne bi bilo dovolj visoko...
Nazaj na vrh
tifos
Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Thu Aug 2004 6:55

PrispevekObjavljeno: 06-06-2008 12:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jakaracman je napisal/a:
Sorry, ampak avtor članka je bil na dirki in je (nekvalitetno) delo sodnikov gledal od blizu (in nanj opozoril tudi direktorja dirke, pa tudi nekatere sodnike). Če sodnik ob stezi:
- ne opazi, da je več tekmovalcev prehitevalo pod rumeno zastavo,
- ne maha z zeleno zastavo, ko bi moral,
- maha z modro, ko ne bi smel oz. ne maha, ko bi moral,
je to zanič delo - in čisto prav se mi zdi, da je tudi omenjeno v reviji. In takšni sodniki ne sodijo (ali ne sodite) na dirko. Trud z zanič rezultati je pač ničvreden.

PS: da ne bo izpadlo nakladanje na pamet: ob odstopu Črtaliča sta pod rumeno zastavo prehitevala voznika s številkama 15 in 5. Voznik Accorda je prehitel ne le enega, ampak tri dirkače ...
PS2: novinarskega (in tudi dirkaškega) staža na slovenskih (in tujih) KHD imam itak več kot večina sodnikov ... Tudi kako dirko sem že organiziral (brez dnevnic in malice, samo iz zanesenjaštva) ...
PS3: Avtor članka (in tega pisanja) je podpisan (Dušan Lukič). Avtor zgornjega posta seveda nima jajc, da bi se podpisal(a) ...

Tudi meni ni všeč posploševanje glede na to, da sem tudi sam že večletni športni funkcionar. Zase vem, da sem opozoril direktorja dirke v istem krogu, medtem ko sem držal rumeno zastavo, da je voznik honde prehitel počasnejše vozilo pod rumeno zastavo, čeprav tega nebi smel. Odgovor direktorja po postaji je bil sledeč - citiram: "Je že minil..." Ob meni je bil pomočnik direktorja dirke, ki se je vidno zgražal ob tem kaj je slišal.
Glede uporabe modre zastave in prehitevanj. V dveh primerih, (govorim na delu steze, ki sem ga pokrival na sodniškem mestu jaz) so se približevali - seicento, dva pokalna clia, ki sta se borila med seboj za boljšo uvrstitev na dirki in še kasnejši zmagovalec na dirki z Audi-jem, ki je imel za dva razreda hitrejše vozilo. Edina logična stvar je, da pokažem oz. zamahnem z modro zastavo, ki je bila namenjena tako seicentu, ker ga prehitevata dva pokalna clia in audi, kot tudi voznikoma clia, ju prehiteva Audi.

Tako, da g. Lukič "...le čevlje sodi naj kopitar...". Vas ni nihče obsojal in blatil po raznih medijih, nihče Vam ni solil pamet, ko ste sami organizirali oz. vodili soroden ali celo enak event. Nihče Vam ne oporeka strokovnosti in vaših zaslug v avtošportu in promociji slivenskega avtošporta, pa vendar ni lepo od Vas da posplošujete. Hvala bogu, da je vsaj nekdo, ki piše o tovrstnih prireditvah.V Sloveniji je malo ljudi, ki je pripravljena za nič narediti dirko in točiti gorivo v rezervoar brez dna, ko delamo praktično zastojn.

Glede podpisa pod sestavkom; saj imate registracijo in vidite kdo se skriva pod psevdonimom.

Lep deževen dan še naprej.
Nazaj na vrh
jakaracman
King of the road

Pridružen/-a: Thu Jul 2004 9:02

PrispevekObjavljeno: 06-06-2008 22:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pospeševanju se pa na žalost pri takih stvareh ne da izognit ... Vem, da obstajajo tudi dobri sodniki na naših dirkah (sem jih imel priložnost v živo opazovat), ampak jih (vas) je malo. Manjšina ... In ker se ne zgodi nič, da bi se položaj popravil, lahko na žalost le sklepam, da je vsem vseeno. Med tistimi, ki delajo slabo in tistimi, ki to (pa čeprav le z gledanjem vstran) podpirajo, pa zame ni kake posebne razlike.

Je pa lepo, da dobim še informacije z druge strani - če članek ne bi bil provokativen, jih ne bi bilo ... Tako bo zgodba vsaj dobila epilog - ker bom seveda na AŠ zatežil, zakaj je direktor dirke tako odgovoril ... In težil, dokler ne bo razpleta in/ali sankcij. S sprotnim poročanjem v reviji vred (z imeni in priimki).

PS: Me pa prav zanima, ali v dokumentaciji z dirke obstaja poročilo sodnika o tem incidentu (prehitevanje pod rumeno) ...

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po AvtoMagazin forumu -> Šport Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu