Lancia Thesis 2.0, 3.0 ali 3.2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po AvtoMagazin forumu -> Splošno
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Patrikkogoj
Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Thu Aug 2012 0:09

PrispevekObjavljeno: 02-08-2012 00:17    Naslov sporočila: Lancia Thesis 2.0, 3.0 ali 3.2 Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

zanimam se za nakup Lancie Thesis, letnik 2002 ali 2003. V ožji izbor sem postavil 3:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6274303&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6224185&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5833078&show=1

Sedaj pa me zanimajo vse sledeče stvari, tako da bi prosil, da me čim natančneje pomagate razsvetliti o teh zadevah:

1. Katerega od sledečih izgleda najbolj legitimen in je kateri od naštetih brezhiben ali bi morda lahko dodal še kakšnega v ta izbor iz avto.neta?
2. Kako je z zobatim jermenom, kakšni so stroški, na koliko km se ga v povprečju menja?
3. Ima po večini zelo zbite kilometre ali izgledajo realni?
4. Koliko stane servisa avtomobila na pooblaščenem servisu? Je boljše poiskati kakšne privatnika? Če da, kje?
5. Kako je z avtomatskim menjalnikom pri tej moči, je zelo glasen, ali "škripa"?
6. Kako so v povprečju ohranjene same Lancie Thesis, saj jih ni veliko?
7. Ali se mi splača ozreti na ponudbo, ki ima podano 1 leto garancije?
8. Koliko bi prišlo Obvezno Zavarovanje, brez kaskega, saj le-tega ne potrebujem (če pride do totalke bo škoda ob nakupu avta za 5000 takšna, kot da bi 2 leti plačeval kasko, kar je nesmiselno in iracionalno)

Hvala že vnaprej, če vam pade kaj na misel na kar se me splača opozoriti, me kar opomnite!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vozikorejca
Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Sun Aug 2012 6:51
Kraj: RAKITNA

PrispevekObjavljeno: 05-08-2012 16:22    Naslov sporočila: Vprašanja Odgovori s citatom

Takole na prvi pogled bi dejal: Fant je poln cvenka, rad bi se postavil z velikim avtom. Kje in pred kom? Da ne bo zamere. Seveda svoj denar lahko trošiš kakor ti drago. Vso pravico imaš do tega. Nenazadnje živimo v demokraciji. O tvojih vozniških sposobnostih ne vem dosti. Me tudi ne briga, boš upravičeno odvrnil. A kot ti lahko delaš po svoji glavi, tako jaz lahko napišem kakšno besedo in ta bi bila: Konji, ki se skrivajo pod pokrovi predstavljenih vozil zahtevajo trezno glavo in obilico prevoženih kilometrov. Da teh ni dosti pove med drugim vprašanje ali avtomatski menjalnik škripa... Povsem dobronamerno ti svetujem, da si o avtih, ki so ti všeč nabaviš kar se da veliko literature, jo predelaš in se šele potem odločiš. Takole na horuk kupovati nekaj brez predhodnega znanja oprosti, ni dobro. Preden me zanese in povem še kaj dovoli, da ti zaželim srečo za volanom ne glede nato, za katero kripo se boš odločil. Lepo pozdravljen!
tito156
Inštruktor

Pridružen/-a: Sat Aug 2006 15:49
Kraj: mb

PrispevekObjavljeno: 07-08-2012 20:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Najprej bi rad nekaj povedal novemu članu foruma 'vozikorejca'. Starost in vozniške izkušnje še ne opravičuje tako arogantnega nastopa na forumu.
Na tem forumu je veliko poznavalcev z izkušnjami, profesionalcev in tudi dirkačev. V nasprotju z vašimi tremi posti tu znajo biti strpni do tistih, ki jim avtomobilizem ni glavna skrb v življenju in pač potrbujejo preprost nasvet.
Pa brez zamere.

'Patrikkogoj'
Najboljše bo, če vprašaš na Lancia forumu. Tam ti bodo znali najbolje svetovati. Tam lahko poiščeš uporabnika 'Lizard'-a, ki ima precej izkušenj s tem avtomobilom.
Sam bi se 2,0 turbo motorju izognil in izbral šestaka.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vozikorejca
Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Sun Aug 2012 6:51
Kraj: RAKITNA

PrispevekObjavljeno: 08-08-2012 18:06    Naslov sporočila: Vprašanja Odgovori s citatom

Oj. Zamere ni in je ne bo. Mi pa ni jasno, kje naj bi se v mojem izvajanju skrivala aroganca. Tudi žalil nisem nikogar. Jasno mi je, da so na forumu ljudje, ki veliko vedo. Tudi veliko več od mene. Sam se ne nikoli postavljam v prvi plan. Odgovoril oz. svetoval sem le mladeniču, ki je prosto po Prešernu napisal nekaj cvetk. Ob misli na njegovo znanje ( sklepam po postavljenih vprašanjih ) se m i ježijo lasje, saj vem, da taki fantje sedajo za volan........... Namesto, da bi se skupaj trudili in pomagali mladini, se ljudi kot sem jaz ožigosa za arogantneže in verjetno še kaj. Eni smo arogantni, drugi pa si lahko privoščijo odgovore kot sem ga dobil jaz. Prav!
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po AvtoMagazin forumu -> Splošno Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu