| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Odi Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Wed Sep 2004 9:18 Prispevkov: 2
|
Objavljeno: 05-01-2005 11:49 Naslov sporočila: Nakup C 5 |
|
|
| Bog vedi, a je tole vredno tega denarja? A bo kakšen večji servis potreben v kratkem, če predpostavljam, da so Km realni?http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=237807 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Gajsa Dirkač

Pridružen/-a: Mon Oct 2004 19:33 Prispevkov: 1169 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: 05-01-2005 11:55 Naslov sporočila: |
|
|
Cena je super!
Avto dobro poglej, a je uvožen, servisna knjiga, a je bila karamboliran,...itd.
Če vse štima, samo go for it, če ti je C5 všeč.
Pri 60.000 še ni kakšnega večjega servisa, lahko pa zaradi sebe in bolšega občutka napraviš malo večji servis. _________________ BMW - Freude am Fahren |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alfaromeo Inštruktor
Pridružen/-a: Thu Nov 2004 22:35 Prispevkov: 929
|
Objavljeno: 05-01-2005 12:49 Naslov sporočila: |
|
|
| Mislim, da z avtomobilom ne bi smelo biti nič narobe! Hidravlika se menja na 200kkm! Meni osebno so C5 vizuelno zelo všeč avtomobili! Udobje pa je seveda odvisno od opreme, vendar pa menim, da je v vsaki različici najmanj povprečno! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Larsven Dirkač
Pridružen/-a: Tue Oct 2004 14:30 Prispevkov: 1421
|
Objavljeno: 05-01-2005 23:41 Naslov sporočila: |
|
|
| Moja kolegica bi rekla: "Citroena nikar"!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alfaromeo Inštruktor
|
Objavljeno: 06-01-2005 02:17 Naslov sporočila: |
|
|
| Larsven je napisal/a: | | Moja kolegica bi rekla: "Citroena nikar"!! |  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Larsven Dirkač
|
Objavljeno: 06-01-2005 06:18 Naslov sporočila: |
|
|
| alfaromeo je napisal/a: | | Larsven je napisal/a: | | Moja kolegica bi rekla: "Citroena nikar"!! |  |
Zaradi slabih izkušenj včasih posplošujemo....  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Fiat_Fan Na poti v F1
Pridružen/-a: Sun Oct 2004 15:51 Prispevkov: 2047 Kraj: Okolica Kranja
|
Objavljeno: 06-01-2005 08:12 Naslov sporočila: |
|
|
| Larsven je napisal/a: | | alfaromeo je napisal/a: | | Larsven je napisal/a: | | Moja kolegica bi rekla: "Citroena nikar"!! |  |
Dej reci tej prijateljici nej se prijavi na forum in pove kaj je imela slabega s citroenom?!
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Larsven Dirkač
|
Objavljeno: 06-01-2005 08:14 Naslov sporočila: |
|
|
| Fiat_Fan je napisal/a: | | Larsven je napisal/a: | | alfaromeo je napisal/a: | | Larsven je napisal/a: | | Moja kolegica bi rekla: "Citroena nikar"!! |  |
Dej reci tej prijateljici nej se prijavi na forum in pove kaj je imela slabega s citroenom?! |
Je že prijavljena  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Fiat_Fan Na poti v F1
|
Objavljeno: 06-01-2005 08:17 Naslov sporočila: |
|
|
| Larsven je napisal/a: | | Fiat_Fan je napisal/a: | | Larsven je napisal/a: | | alfaromeo je napisal/a: | | Larsven je napisal/a: | | Moja kolegica bi rekla: "Citroena nikar"!! |  |
Dej reci tej prijateljici nej se prijavi na forum in pove kaj je imela slabega s citroenom?! |
Je že prijavljena  |
Potem pa AM forum pričakuje kakšen pameten nasvet glede citroena, ki temelji na dejnaskih izkušnjah!!!
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Larsven Dirkač
|
Objavljeno: 06-01-2005 08:18 Naslov sporočila: |
|
|
| Fiat_Fan je napisal/a: | | Larsven je napisal/a: | | Fiat_Fan je napisal/a: | | Larsven je napisal/a: | | alfaromeo je napisal/a: | | Larsven je napisal/a: | | Moja kolegica bi rekla: "Citroena nikar"!! |  |
Je že prijavljena  |
Potem pa AM forum pričakuje kakšen pameten nasvet glede citroena, ki temelji na dejnaskih izkušnjah!!! |
Povej ji to. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Lady007 Dirkač

Pridružen/-a: Tue Oct 2004 15:55 Prispevkov: 1264 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: 06-01-2005 08:59 Naslov sporočila: |
|
|
No sej so z vsako znamko kakšne neprijetnosti.
Noben avto ni za vse dober. _________________ Pametni dobi vec koristi od sovraznika kot neumni od prijatelja.
Nasmeh je najelegantnejši način, da sovražniku pokažeš zobe.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alfaromeo Inštruktor
|
Objavljeno: 06-01-2005 12:36 Naslov sporočila: |
|
|
| Larsven je napisal/a: | Je že prijavljena  |
Potem pa ti povej prijateljici naj nas lepo vse pozdravi! Bi se spodoblo
Pa naj nam tudi zaupa ali pa naj na ZS napiše kaj ji je Citroen hudega storil  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Larsven Dirkač
|
Objavljeno: 06-01-2005 12:45 Naslov sporočila: |
|
|
| alfaromeo je napisal/a: | | Larsven je napisal/a: | Je že prijavljena  |
Potem pa ti povej prijateljici naj nas lepo vse pozdravi! Bi se spodoblo
Pa naj nam tudi zaupa ali pa naj na ZS napiše kaj ji je Citroen hudega storil  |
Je sramežljiva...
Ti bo v soboto po filmu povedala, k gre zraven. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mefisto Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Tue Dec 2004 16:01 Prispevkov: 21
|
Objavljeno: 06-01-2005 13:35 Naslov sporočila: |
|
|
Sramežljiva gor sramežljiva dol, kaj ma to veze s to temo?!
Drugač je pa citroen C3 za en k......!!!pač moje mnenje. Od tega da števc ne dela kot bi moral (pri visoki hitrosti menja številke kot bi nekaj kalkuliral), da ne omenjam da termometer za zunanjo temperatro pri -10 in nižje kaže tudi +48 (madona ko na havajih), grejo šobe (opa, da se pravilno izrazim injektorji za vbrizg goriva), žarnice crkujejo ko po tekočem traku, od samega začetka zavore cvilijo (no sej majo tud dober dan pa so tiho), vse neki ropota od časa do časa, in ne moreš verjet da ABC ne prime na nobenem delu sprednje šipe, pa čeprav v navodilih piše da nej bi prijelo ob vzvratnem ogledalu (yeah right), ob vžigu občasno ugaša, pa še bi se dalo naštevati..... Pa naj omenim še, da je večina sitnosti nastopila en mesec po poteku garancije, se pravi je bil avto star dobro leto.... Lucky me
Pa da rajš ne omenjam "strokovno" pomoč Metro servisa!
Je pa seveda res da najbrž je men ta sreča namenjena, kar pa še ne pomeni da so vsi citroeni v k......! C5 je le višji razred in baje (to ni info iz prve roke) so izjemno dobri!
Pa vso srečo |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Fiat_Fan Na poti v F1
|
Objavljeno: 06-01-2005 13:37 Naslov sporočila: |
|
|
| Mefisto je napisal/a: | Sramežljiva gor sramežljiva dol, kaj ma to veze s to temo?!
Drugač je pa citroen C3 za en k......!!!pač moje mnenje. Od tega da števc ne dela kot bi moral (pri visoki hitrosti menja številke kot bi nekaj kalkuliral), da ne omenjam da termometer za zunanjo temperatro pri -10 in nižje kaže tudi +48 (madona ko na havajih), grejo šobe (opa, da se pravilno izrazim injektorji za vbrizg goriva), žarnice crkujejo ko po tekočem traku, od samega začetka zavore cvilijo (no sej majo tud dober dan pa so tiho), vse neki ropota od časa do časa, in ne moreš verjet da ABC ne prime na nobenem delu sprednje šipe, pa čeprav v navodilih piše da nej bi prijelo ob vzvratnem ogledalu (yeah right), ob vžigu občasno ugaša, pa še bi se dalo naštevati..... Pa naj omenim še, da je večina sitnosti nastopila en mesec po poteku garancije, se pravi je bil avto star dobro leto.... Lucky me
Pa da rajš ne omenjam "strokovno" pomoč Metro servisa!
Je pa seveda res da najbrž je men ta sreča namenjena, kar pa še ne pomeni da so vsi citroeni v k......! C5 je le višji razred in baje (to ni info iz prve roke) so izjemno dobri!
Pa vso srečo |  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|