| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Vam je všeč KIA CEE'D SW? |
| DA |
|
83% |
[ 15 ] |
| NE |
|
16% |
[ 3 ] |
| NE VEM... |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Skupaj glasov : 18 |
|
| Avtor |
Sporočilo |
wwwampy Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Tue Apr 2008 20:58 Prispevkov: 13
|
Objavljeno: 08-04-2008 21:07 Naslov sporočila: KIA CEE'D SW 1.6 CVVT |
|
|
Kmalu dobim nov Kia cee'd sw 1.6 cvvt. Komaj čakam . Nad avtomobilom sem zelo navdušen. Eleganten, prostoren, notranjost urejena in pregledna, zvočna izolacija odlična, motor dovolj zmogljiv,...., 7 letna garancija na motor in menjalnik,... Še bi lahko našteval. In nič me ne moti, da je KIA. Popolnoma nič. Marsikdo ima namreč predsodke...
Kaj pa vi menite o tem avtomobilu? Ga kdo že ima?
Lp,
wwwampy |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mighi Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Fri Apr 2006 14:00 Prispevkov: 44
|
Objavljeno: 10-04-2008 14:22 Naslov sporočila: |
|
|
| Zunanjost zelo všečna, vse kar si napisal drži in je +...osebno me malo motijo rdeči merilniki v notranjosti, ne vem kako je z podvozjem (da ni premehko). Veliko srečnih km in čim manj težav z novim avtomobilom. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Grilzz Nedeljski voznik

Pridružen/-a: Tue Oct 2006 20:48 Prispevkov: 92
|
Objavljeno: 10-04-2008 14:54 Naslov sporočila: |
|
|
Saj ima 7 let garancije.
Čestitke za nakup. _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tito156 Inštruktor

Pridružen/-a: Sat Aug 2006 15:49 Prispevkov: 706 Kraj: mb
|
Objavljeno: 10-04-2008 17:33 Naslov sporočila: |
|
|
Lep avto. Kakšne barve bo?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
wwwampy Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Tue Apr 2008 20:58 Prispevkov: 13
|
Objavljeno: 11-04-2008 09:56 Naslov sporočila: |
|
|
| tito156 je napisal/a: | Lep avto. Kakšne barve bo?  |
(svetlo) Srebrna metalic barva. Eleganten
Včeraj sem ga dobil. Noro!!! Vozne lastnosti so fenomenalne. Lega na cesti, zvočna izolacija presenetljiva. Še brisalci so me fascinirali. V celoti gumijasti, praktično neslišni. Osvetlitev armaturke in ostalih gumbov odlična. Možnost nastavljanja svetlobe v armaturi (pri Europe+ paketu!). Še tipke na volanu so osvetljene
Upam, da bo tako še vsaj nekaj let, torej brez problemov. Avto v celoti deluje zelo kompaktno. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tito156 Inštruktor

Pridružen/-a: Sat Aug 2006 15:49 Prispevkov: 706 Kraj: mb
|
Objavljeno: 11-04-2008 17:33 Naslov sporočila: |
|
|
| Srečno vožnjo ti želim. Pa naj ti dobro služi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
test dummy Inštruktor
Pridružen/-a: Mon Dec 2006 0:18 Prispevkov: 789 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: 11-04-2008 20:30 Naslov sporočila: |
|
|
po mojem kaj hujšega ne bo, kolkor poznam kio so imele drobne težave okrog vratnih tesnil pa take malenkosti, ampak to so ble še tiste stare sephie pa clarusi, drugač pa so bili lastniki večinoma zelo zadovoljni.
Naj ti dobro služi pa čuvaj ga. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Gosic Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Sun Jan 2009 16:46 Prispevkov: 5
|
Objavljeno: 25-01-2009 17:20 Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz imam kio Cee'd. Avto je tudi mene navdušil,preprosto pazim ga,na kako usrano pot grem raj z očetovim,preprosto,pucam ga 2krat tedensko. Res zame je kot punca,tudi motor me navdušuje,čeprav bi morda raje videl da bi vezl 2.0 crdi,ampak tudi 115km je zadost,enostavno leti ko snet. Imam pa vso opremo : esp,asr,abs,8airbags,avt. klimo... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
himi Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Wed Jul 2005 22:27 Prispevkov: 9
|
Objavljeno: 09-04-2009 09:38 Naslov sporočila: |
|
|
Meni se zdi karavnska različica skoraj lepša kot petvratna. Tako, da se ve za koga sem glasoval zgoraj...  _________________ slovenski Kia forum |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
timic Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Sun Feb 2010 8:23 Prispevkov: 1
|
Objavljeno: 07-02-2010 08:26 Naslov sporočila: |
|
|
| ali ima garancija omejitev kilometrov |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
McSrauf Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Sun Jan 2010 7:52 Prispevkov: 10 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 26-02-2010 17:41 Naslov sporočila: |
|
|
Problem sedanjih vozil KIA je le še v imenu.
Tako nekako kot Škoda.
Torej če je kupec realist, ki HOČE za svoj denar dobiti
kar največ, to je upošteva razmerje "cena : vrednost",
se pač rade volje odloči za c´eed, 3 vratni je sploh supeeeeer !  _________________ Če hočemo in znamo, potem tudi zmoremo !
http://www.najMOJSTER.com |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
test dummy Inštruktor
Pridružen/-a: Mon Dec 2006 0:18 Prispevkov: 789 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: 27-02-2010 01:32 Naslov sporočila: |
|
|
| McSrauf je napisal/a: | Problem sedanjih vozil KIA je le še v imenu.
Tako nekako kot Škoda.
Torej če je kupec realist, ki HOČE za svoj denar dobiti
kar največ, to je upošteva razmerje "cena : vrednost",
se pač rade volje odloči za c´eed, 3 vratni je sploh supeeeeer !  |
vse to drži če si pripravljen avto po sedmih letih ko poteče garancija peljati direktno v prešo. Drugače pa si težko razlagam dejstvo, da so praktične vse sephie, shume, clarusi, prvi carensi, sportage enostavno izginili s cest. Starih oplov, mazd, golfov, meganov, fiatov, hond, nissanov itd je pa še kar malo morje.
Sicer tudi ostalih starejših korejcev, z izjemo Hyundaja na cestah praktično ni, kje so Daewoo nexije, racerji, esperoti.
mogoče tudi to kaj pove o razmerju kvaliteta-cena
sicer sem tudi sam mnenja da kia ni slab avto sploh glede na ceno, v glavnem so lastniki z njo zadovoljni, ampak ko jo po sedmih, osmih letih zgrize rja ali ko se pojavi prva resna okvara, se ti avtomobili enostavno nehajo rihtati. Verjetno je to tudi stvar lastnikov, ki ravno s filozofijo cena-dobljeno od avta pričakujejo le to da jih vozi in ima nekaj opreme s tem pa seveda ni nič narobe, enak odnos imamo nekateri do drugih stvari, ki pa spet nekaterim pomenijo bistveno več.
tko pač je |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dobek Na poti v F1

Pridružen/-a: Wed Mar 2005 19:43 Prispevkov: 2050 Kraj: MarburgAnDerDrau
|
Objavljeno: 27-02-2010 09:30 Naslov sporočila: |
|
|
| test dummy je napisal/a: |
Sicer tudi ostalih starejših korejcev, z izjemo Hyundaja na cestah praktično ni, kje so Daewoo nexije, racerji, esperoti.
mogoče tudi to kaj pove o razmerju kvaliteta-cena |
konkretno taprvi trije...so odrjaveli z nasih cest...
glede kvalitete teh, nasploh nexie, pa raje ne bi, mam hudo dobro (se preresnicno) storijo na zalogi...
hyundai pa...
tast ima sonato '98 ali '99...usnje strgano, volana se prakticno vec ne drzi prevleka, stange menjalnika toliko, da niso razpadle, rjav je skoraj bolj kot stari kadet, ampak avto se kar gre...glasno in pozresno (hudica, zre toliko, kot moj 3.2 bencinc), ampak gre
je pa definitivno res, da se ima par let prednosti pred tistimi zgornjimi daewooji, in ko jih enkrat dohiti, druga, kot presa ne ostane..niti se ne splaca popravljat, delov se tudi vseh menda vec ne dobi, itak pa vsaka investicija ze zdaj presega vrednost avta (tudi redni servisi ze skorajda..tako nekako, kot pred leti z jugoti, ko si ga polno tankal, si mu podvojil vrednost) _________________ One day, I looked up in the sky.
A bird came by and shit into my eye.
I didn't laugh. I didn't cry.
I was just happy, that cows can't fly.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
doktor Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Sun Apr 2006 14:33 Prispevkov: 44 Kraj: izola
|
Objavljeno: 01-03-2010 21:49 Naslov sporočila: |
|
|
pozabljate da korejci v tem času niso le sedeli na teh "lovorikah". zagotovo so vsaj katero od teh naštetih "kvalitet" dali na ustrezni nivo.
sicer pa, bili živi pa vidjeli. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|