Japonski ali Nemški?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po AvtoMagazin forumu -> Splošno
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
alko2010
Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Tue Nov 2010 11:04

PrispevekObjavljeno: 16-11-2010 11:13    Naslov sporočila: Japonski ali Nemški? Odgovori s citatom

V načrtu sem imel nakup nemškega avtomobila Ali VW Golf ali pa Astra. Pravkar pa sem bral en članek, ki pravi, da imajo celo nemci raje japonske avtomobile???!! (http://www.poslovni-utrip.si/2010/11/nemci-so-najbolj-zadovoljni-z-japonskimi-avtomobili/) Kaj mislite bi bilo pametno premislit o kakšnem japoncu? Kaj od japoncev bi bilo lahko bolje od Golfa? Civic mi ni vizualno všeč, pa še drag je. V tem razredu potem ostane še Toyota Auris, Subaru impreza... Kakšne izkušnje imate s tema avtomobiloma in kakšne z golfom in Astro? Kaj pa Hyundai i30 - nekateri pravijo, da je zelo uredu avto.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
juris
Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Sun Oct 2004 17:42

PrispevekObjavljeno: 16-11-2010 19:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Najboljši avtomobili so marsovski. Ti garantiram iz prve roke. Edino še venerjanski jim pridejo blizu.
Nazaj na vrh
test dummy
Inštruktor

Pridružen/-a: Mon Dec 2006 0:18
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: 19-11-2010 18:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

po mojem mnenju tudi z nemcem ne moreš dosti faliti, japonci so sicer res krasni, ampak v tem segmentu se mi zdi da niso kos evropejcem
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po AvtoMagazin forumu -> Splošno Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu