| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Jolli67 Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Fri Jan 2012 17:11 Prispevkov: 1 Kraj: LENART
|
Objavljeno: 20-01-2012 17:23 Naslov sporočila: Ključ avtomobila |
|
|
Pozdravljeni!
Prosil vas bi,če mi lahko poveste kako se recetira oziroma ponovno izpostavi povezava med avtomobilom in ključem.Namreč menjal sem baterijo v ključu in od takrat mi ključ ne odpira na daljinsko.Vozim namreč VW Sharana
L.2007 - 2.0 TDI .
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
rantlo Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Thu Dec 2004 13:20 Prispevkov: 1
|
Objavljeno: 22-01-2012 10:55 Naslov sporočila: |
|
|
| Odgovor je preprost, potrebno se je oglasiti na pooblaščenemu servisu in oni bodo napako odpravili. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Speeder Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Thu Jan 2010 18:04 Prispevkov: 4
|
Objavljeno: 31-01-2012 19:47 Naslov sporočila: Re: Ključ avtomobila |
|
|
| Pri mojem oplu je potrebno dati kontakt in pritisniti na gumb za odklepanje. Nato se avto enkrat zaklene in odklene, s tem pa se ključ oz. signal sinhronizira. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
klemenfortuna83 Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Thu May 2012 14:24 Prispevkov: 8
|
Objavljeno: 23-06-2012 18:08 Naslov sporočila: |
|
|
Ste že slišali za to?
KLJUČI ZA DALJINSKO ODPIRANJE AVTOMOBILA SO OSTALI ZAKLENJENI V VAŠEM AVTOMOBILU
Ta trik boste morda nekoč potrebovali. Če se vam je zgodilo, da je ključ za daljinsko odpiranje avtomobila ostal zaklenjen v avtomobilu, rezervnega pa imate doma ali pa jih ima vaš partner, morate storiti sledeče: s pomočjo mobilnega telefona pokličite osebo, ki ima dostop do vašega rezervnega ključa. Vaš mobilni telefon držite v oddaljenosti 30cm od vrat vašega avtomobila in ga prosite, naj čim bližje mobilnemu telefonu pritisne gumb za daljinsko odpiranje. Vaš avtomobil se bo zagotovo odklenil. Ker gre za prenos kode preko telefona, razdalja sploh ni pomembna – torej lahko to storite tudi če ste v tujini.
Vendar ne deluje na vseh telefonih... _________________ Prevajanje in prevodi |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|