Ključ avtomobila

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po AvtoMagazin forumu -> Tehnika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Jolli67
Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Fri Jan 2012 17:11
Kraj: LENART

PrispevekObjavljeno: 20-01-2012 17:23    Naslov sporočila: Ključ avtomobila Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Prosil vas bi,če mi lahko poveste kako se recetira oziroma ponovno izpostavi povezava med avtomobilom in ključem.Namreč menjal sem baterijo v ključu in od takrat mi ključ ne odpira na daljinsko.Vozim namreč VW Sharana
L.2007 - 2.0 TDI .

Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
rantlo
Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Thu Dec 2004 13:20

PrispevekObjavljeno: 22-01-2012 10:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Odgovor je preprost, potrebno se je oglasiti na pooblaščenemu servisu in oni bodo napako odpravili.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Speeder
Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Thu Jan 2010 18:04

PrispevekObjavljeno: 31-01-2012 19:47    Naslov sporočila: Re: Ključ avtomobila Odgovori s citatom

Pri mojem oplu je potrebno dati kontakt in pritisniti na gumb za odklepanje. Nato se avto enkrat zaklene in odklene, s tem pa se ključ oz. signal sinhronizira.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
klemenfortuna83
Ravno iz avtošole

Pridružen/-a: Thu May 2012 14:24

PrispevekObjavljeno: 23-06-2012 18:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ste že slišali za to?Happy

KLJUČI ZA DALJINSKO ODPIRANJE AVTOMOBILA SO OSTALI ZAKLENJENI V VAŠEM AVTOMOBILU

Ta trik boste morda nekoč potrebovali. Če se vam je zgodilo, da je ključ za daljinsko odpiranje avtomobila ostal zaklenjen v avtomobilu, rezervnega pa imate doma ali pa jih ima vaš partner, morate storiti sledeče: s pomočjo mobilnega telefona pokličite osebo, ki ima dostop do vašega rezervnega ključa. Vaš mobilni telefon držite v oddaljenosti 30cm od vrat vašega avtomobila in ga prosite, naj čim bližje mobilnemu telefonu pritisne gumb za daljinsko odpiranje. Vaš avtomobil se bo zagotovo odklenil. Ker gre za prenos kode preko telefona, razdalja sploh ni pomembna – torej lahko to storite tudi če ste v tujini.

Vendar ne deluje na vseh telefonih...
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po AvtoMagazin forumu -> Tehnika Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu