| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
marko Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Fri Nov 2009 17:38 Prispevkov: 6 Kraj: radlje ob dravi
|
Objavljeno: 19-10-2011 17:56 Naslov sporočila: zavorni diski |
|
|
Pozdravljeni
Imam eno vprašanje imam reno megana in danes sem opazil, da zadnja zavorna diska zavirata samo na 1/2 ker so zavorne ploščice tako zrabljene. Po moji logiki bo tudi nove tako pobruslo če jih zamenjam saj sta sedaj diska na eni strani malo bolj obrabljena zato me zanima ali obstaja možnost brušenja diskov? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vozikorejca Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Sun Aug 2012 6:51 Prispevkov: 5 Kraj: RAKITNA
|
Objavljeno: 05-08-2012 16:38 Naslov sporočila: Bog pomagaj! |
|
|
Fantje, fantje! Kako lahko sedete za volan, če ne veste niti tega, kako delujejo zavore, koliko "odneseje" prednje, koliko zadnje. Pa to, ali se diski brusijo ali ne, pa logika o obrabi ploščic?To so vendar zadeve, od katerih je odvisno ali se večerne objave v ćrni kroniki.... Bili so časi, ko ni bilo interneta, preko katerga se o delovanju in voznih lastnostih vozil lahko pouči vsakdo. Le čas si je treba vzeti. Prosim vzemite si ga. Vsi, ki postavljate taka in podobna vprašanja. Res je, da vaja dela mojstra. A brez potrebnega znanja tudi ne bi smeli sedati za volan! Srečno in lep pozdrav vsem. _________________ Kar seješ, to žanješ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|