| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
citro-alko Ravno iz avtošole
Pridružen/-a: Fri Dec 2005 19:23 Prispevkov: 3 Kraj: Lotmerk
|
Objavljeno: 10-12-2005 17:33 Naslov sporočila: |
|
|
Moje izkušnje s C5; moj Oče vozi leto in pol starega 2,0 HDi in je z njim prevozil 40000 km. Do sedaj ni bilo enega problema;
koliko mi je znano, so pri prvih letnikih tu in tam malo zbluzile kakšne elektronska pomagala (se je šipa sama od sebe odprla ipd...), a ko so na novo softwere naložili, je bilo vse okej; nič večjega - teh težav zdaj ni več;
Glede dobaviteljev elektronike vam povem, da sta so pri Citroenu lahko trije: Valeo, Bosch ali MagnetiMarelli; toliko o tem.
Sam vozim Xantio, ki ima za sabo 257000 km in je na njej razen delov potrošne robe vse original; tudi hidravlika, ki se je mnogi bojijo, je bila samo na vsakih 35000 km servisirana;
Brat ima svoji Xantii HDi blizu 200 000 km in mu je pred kratkim crknila HDi pumpa - prva stvar, ki ni bila potrošna roba. Baje je tisti teden crknila vsaj še sedmim drugim HDi-jem...
Moja mačeha vozi C3 1,4 HDi (45 000km); avto je cukal in slabo vžigal, pa so menjali šobe in z njim je vse vredu. Kljub temu, da ni bil več v garanciji (je bil kak mesec prek) so to naredili v sklopu garancije;
Jaz bi ti nakup C5ke toplo priporočal, saj boš težko našel bolj udoben, prostoren, opremljen avto - seveda za to cena;
LP
CA |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|