Dvakrat Akrapovič Racing Line za malega BMW-ja G 310 R: eden legalni, drugi za manj stroge trge

17. 1. 2017
Deli
Dvakrat Akrapovič Racing Line za malega BMW-ja G 310 R: eden legalni, drugi za manj stroge trge

Še preden je BMW G 310 R dobro zapeljal na naše ceste, so pri Akrapoviču pripravil kar dva nova izpušna sistema za ta motocikel.

BMW G 310 R bodo izbrali tisti, ki na svojo motoristično pot šele stopajo, pa tudi tisti, ki preprosto uživajo v vožnji, tudi če to počnejo z motociklom z manjšo delovno prostornino motorja.

Najnovejša ponudba za motocikle BMW vključuje izpušna sistema Racing Line, in sicer različico Racing Line (SS), ki ima homologacijo ES/ECE in v celoti izpolnjuje zahteve Euro 4, in različico Racing Line (Carbon), namenjeno trgom, na katerih ta homologacija ni potrebna.

Izpušna sistema sta izdelana na podlagi inovativnih idej in najsodobnejše tehnologije. Vključujeta zunanji plašč dušilca iz nerjavnega jekla (različica s homologacijo) ali ogljikovih vlaken, mojstrsko oblikovan kolektor iz nerjavnega jekla in ročno izdelano kapo iz ogljikovih vlaken, ki lepo zaokrožuje končno podobo izpušnega sistema. Različica Racing Line (SS) s homologacijo ES/ECE vključuje preddušilec in katalizator ter tako izpolnjuje zahtevane predpise, različica Racing Line (Carbon) pa vključuje objemko dušilca iz ogljikovih vlaken. Zaradi materialov, preizkušenih na dirkališču, je izpušni sistem lažji, kar izboljša vodljivost motocikla, ki prinaša čisti užitek v vožnji po mestnih ulicah.

Izpušni sistem poleg tega poveča zmogljivost in navor v celotnem območju delovanja, zaradi česar ima voznik občutek, da se vozi z zmogljivejšim motociklom. Skupaj z izboljšano vodljivostjo, ki je posledica manjše teže izpušnega sistema, se BMW G 310 R zares spremeni v stroj, ki zagotavlja čisti užitek.

Izpušna sistema Racing Line za BMW G 310 R povečata zmogljivost in izboljša zvok, zmanjša težo in poskrbi za videz, poleg tega pa je izredno preprost za montažo in ne zahteva dodatnih posegov v agregat. Izpušne sisteme Racing Line odlikuje vrhunska kakovost, ki je rezultat mojstrske izdelave in inovativne tehnologije, zaradi česar so idealna izbira pri predelavi motocikla BMW G 310 R.

Koliko moči in navora prinašata nova izpušna sistema, pa naj za enkrat ostane skrivnost.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"