Avtomagazinov karting pokal: premagajte najboljše!

3. 12. 2012 | Aljoša Mrak
Deli

Če ste tudi vi eden tistih, ki ob dirkaških stezah radi komentirate, da bi se peljali bolje, vas vabimo na naš karting pokal. Najhitrejše čakajo bogate nagrade!

Povabili smo državnega prvaka v gorskih dirkah Aleša Preka, uspešnega dirkača v gorskih dirkah s prototipom Vladimirja Stankoviča in enega najboljših evropskih drifterjev Luko Marko Grošlja, da pokažejo svoje znanje tudi v kartingu.

Po pričakovanju je bil najboljši Prek, saj se lahko pohvali s kar devetimi naslovi državnega prvaka v DP v kartingu. »Svetujem, da nikoli ne pritiskate plina in zavore sočasno, saj je to izguba časa. Paziti morate, da odpeljete najhitrejšo pot, po domače morate uloviti najidealnejši linijo, predvsem pa dobiti pravo razmerje med drsenjem in hitro vožnjo. Namig: jaz sem samo enkrat na polno zaviral,« je v smehu dejal Prek, ki je novo progo v BTC-jevem Rollbaru (od 15. septembra) odpeljal s časom 26,280.

Vsi, ki boste odpeljali bolje od Preka, bo podjetje Valvoline nagradilo z uporabnimi nagradami, najhitrejši v finalni vožnji pa se bo lahko kar en teden vozil z zmogljivim Renaultom Meganom RS RB7. Vabljeni!

Prijavite se lahko tukaj.

Luka Marko Grošelj

Aleš Prek

Aljoša Mrak
Foto: Saša Kapetanovič
Video: Danijel Čančarević

AVTOMAGAZIN_karting_PROMO