Novice Promocijsko sporočilo

Corveta je ostala cela, Nina tudi!

25. 7. 2013
Deli

Nina Osenar, simpatična TV-voditeljica in pevka, trenutno nastopa v svojem novem glasbenem spotu, kjer se veselo vozi naokrog z retro Corveto Z2 Stingray letnik 1975 in jo na koncu razbije! Na srečo ne povsem zares, saj je hidrant iz mehkega stiropora.

Kako so snemali spot, si lahko ogledate v tej reportaži, ki tudi razkriva pogled v zakulisje štiridnevnega snemanja.

Prvi dan so najprej prilagodili avtomobil za potrebe snemanja. Najprej so zatemnili sprednjo šipo, da se ni videlo kaskaderja Miha, ki je zgledno 'pridriftal' bočno v hidrant, nato so zamenjali registrske tablice s tistimi za v videospot (G24 Nina), nato pa je že sledilo snemanje. Prve posnetke so naredili v predoru v Šiški v Ljubljani. Nekajkrat so se peljali skozi z odprtim kombijem, ki je vozil pred avtomobilom, in iz njega snemali tako bližnje kot daljne posnetke.

Naslednja lokacija je bila v Trnovem, kjer so na novem trnovskem mostu posneli nekaj dodatnih kadrov. V BTC-ju je sledilo snemanje Nine, ki se zaleti v hidrant, vendar ta ni bil pravi, ampak verodostojna kopija iz umetne mase, ki jo je izdelal mojster Franc König. Na snemanju so ga pošteno razbili, saj se je kaskader Miha s Corveto zaletel vanj. Tega zaletavanja niso zaupali Nini, saj so se bali, da se bo preveč vživela v vlogo in bi se morda res hotela obrniti na streho. Čeprav bi bilo videti atraktivno, so se raje odločili, da lepotico (Corveto) vrnejo lastniku v enem kosu.

Drugi dan je snemanje potekalo v BTC-ju zraven garažne hiše pri Atlantisu (zaradi lepe modre osvetlitve), dodali so še nekaj lučk in scena je bila pripravljena. Vedno nepogrešljivi gasilci, ki so odprli vodo, da je lepo brizgala, so v ozadju na posnetku. Tretji dan so posneli začetne kadre (zanimivo, da jih snemajo na koncu), torej kako se dolgonoga Nina spravlja v avtomobil. Istega dne so posneli tudi kadre z glasbenikom Vilijem Pregljem, Nina pa je medtem sodelovala na 'fotošutingu' s Corveto in fotografom Dejanom Nikoličem.

Četrti, zadnji dan snemanja so posneli še vožnjo Nine, in sicer tako s kamero v avtomobilu kot s kamero, ki so jo pritrdili na vozilo. Povsem za konec so prihranili snemanje vožnje skozi predor. Ker so posnetki nastali v zgodnjih jutranjih urah, ko se je ravno začelo daniti, se lepo vidi jutranje svitanje svetlobe, kar je bilo za ekipo po celonočnem snemanju pravi užitek.

KAMPANJA ČIST SMOOTH

Razbit avtomobil je ne skrbi več

Življenje si moramo narediti čim bolj 'smooth' in zavarovanje G24 je ena izmed možnosti, da prihranimo čas, saj ni treba obiskati poslovalnice ali zavarovalnega zastopnika. Preprosto, hitro in po izjemno nizkih cenah do popolne varnosti, saj lahko zavarovalno polico sklenete kar prek spleta. Skratka čist smooth se glasi novi slogan spletnega portala G24 za sklepanje avtomobilskih zavarovanj, ki je za svoje oglasno sporočilo izbrala prav Nino. »Prav smešno je, da je iz popolnoma nedolžnega sestanka, kjer so razmišljali o meni kot o nosilki kampanje, nastal celoten projekt. Na koncu je naneslo, da v oglasu ne samo nastopam, ampak se v ozadju vrti tudi moja nova skladba, za katero smo hkrati posneli še videospot. V celoten kreativni proces smo vključili odlično ekipo, režisersko taktirko je prevzel Aleš Petrič iz Probaksterja, s katerim sem že sodelovala. Pesem je nastala v sodelovanju s producentskima mojstroma Damjanom Jovičem in Vilijem Pregljem. Zadnji ima v spotu tudi glavno vlogo in je 'čist' hud! (smeh) Med nastopajočimi so tudi vrhunske plesalke, ki trenutno predstavljajo projekt High Heels High Hopes pod okriljem Andreje Vakselj. Vse skupaj je potekalo zelo spontano, z veliko pozitivnosti in smeha. Glasba je moja ljubezen in po nekaj letih premora sem vesela, da spet delam tudi nekaj na tem področju,« pove Nina, ki vrnitve na glasbene odre sicer ni načrtovala, ampak se bo prepustila, da jo glasba sama odnese tja, kamor mora.

Ste si že ogledali novi videospot Nine Osenar Čist smooth?