Pri Oplu končno uslišali prošnje - združili taksi in kebab!

1. 4. 2015
Deli

Prihaja dobra novica za ljubitelje hitre hrane!

Zaenkrat zgolj za angleški trg, so pri Oplu oziroma pri angleškem delu znamke, torej pri Vauxhallu uslišali želje ljubiteljev dobre in hitro pripravljene hrane. Tudi v Sloveniji je namreč navada, da se po dolgi noči, na poti domov trume taksistov ustavljajo pred prodajalnami hitre hrane, pri čemer je v poznih ali pa zgodnjih jutranjih urah izbira bolj skromna. Tako nam preostane burek ali pa kebab.

Zaenkrat zgolj angleški ponočnjaki pa ne bodo več rabili obvoza na poti domov, saj so pri Vauxhallu mislili tudi na to težavo in naredili Taxi Kebab. Tako bo kebab pri roki, pot iz priljubljenega nočnega lokala pa brez odvečnih ovinkov in postankov.

Taksi Kebab je nastal na osnovi devet-sedežnega Vivara, dodatno so v zadnji del avtomobila namestili dva plinska gorilnika in seveda dva nosilca za kekab. Mislili so tudi na priloge, tako so posode vgrajene v naslonjala med sedeži, dodane so tudi dozirke za slastne omake. Sedeži so zaradi lažjega čiščenja plastični, enako je s podlogo.

Seveda so poleg strank Vauxhallove novosti najbolj veseli taksisti, ki bodo zdaj brez težav lahko služili dodaten denar.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja