Nova Schneiderjeve polnilne postaje

31. 1. 2015
Deli

Schneider Electric, eno vodilnih podjetij na področju upravljanja z energijo, na mednarodnem sejmu avtomatike in mehatronike IFAM v Celju predstavlja svojo najnovejšo polnilno postajo EVlink.

Polnilniki EVlink so zasnovani tako, da omogočajo enostavno namestitev in uporabo, združljivi so z vsemi vrstami električnih vozil. Namenjeni so domači in poslovni uporabi, z močjo med 3,7 in 11 kW pa so prilagojeni za daljša obdobja delovanja. Njihovo samodejno omejevanje moči omogoča polnjenje avtombobila v času cenejše tarife.

Zasebni uporabniki lahko izbirajo med polnilnikom EVlink Residental, ta je namenjen notranji uporabi, ter polnilnikom EVlink Wallbox, ki je namenjen za zunanjo uporabo. Slednji je odporen na vlago in udarce in zato primeren za uporabo na manjših parkiriščih.

Za poslovne uporabnike je Schneider Electric razvili električni polnilnik EVlink Parking. Ta, zaradi razpona moči do 22 kW, omogoča hitrejše polnjenje večjega števila avtomobilov, ki poteka ob identifikaciji uporabnikov preko brezžične RFID tehnologije.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"