Nova številka revije Plugin že v prodaji!

23. 10. 2015
Deli
Nova številka revije Plugin že v prodaji!

Ne zamudite - aktualna tretja revija Plugin magazine že pri vašem prodajalcu časopisov. Sveže novice iz sveta e-vozil, novih tehnologij, pametnega dizajna in urbanega življenjskega stila.

Sedli smo za volan Toyotinega serijskega avtomobila z gorivnimi celicami Toyota Mirai, obiskali avtomobilski salon v Frankfurtu, kjer ni manjkalo zanimivih konceptov električnih avtomobilov ter odkrivali svet električnih motociklov.

Kakšen je recept, ki ga je za svoj tretji priključni hibridni model Porsche Cayenne S E-Hybrid izbral Porsche?

Odpravili smo se na potep in raziskovali kaj ponuja zeleni Berlin – družbo so nam na urbanih vrtovih delale mestne čebele, preverili pa smo tudi kaj imajo skupnega ribe in paradižnik. A to še ni vse; na južnem novozelandskem otoku smo obiskali vinarno Yealands, kjer nas je Peter Yealands popeljal po posestvu, kjer energijo pridobivajo iz vetrnic ter solarnih celic in kjer kokošim predvajajo glasbo, ki nato nesejo večja jajca. Ne verjamete? Preberite.

Z avtomobilom po železniških tirih? Zakaj pa ne. Potovalna izkušnja našega kolumnista Joaquima Oliviera, ki se je festival Goodwood podal s predelanim avtomobilom Smart Forrail.

Kaj prinaša nova sezona Formule E in kaj ponuja novi Mercedes GLE 500, ki se že od prvega dne bori s svojim tekmecom, priključnemu hibridu BMW X5.

„Prelomnica, ki bo pomenila konec za motorje z notranjim izgorevanjem je 20.000 evrov vreden avtomobil z dosegom 1.000 kilometrov, ki se napolni v nekaj minutah," nam je v intervjuju zaupal ljubitelj električnih avtomobilov Rafael de Mestre.

Kaj pravite, kako Jeff Bezos, ustanovitelj in direktor spletnega giganta Amazon in mož, ki je vreden približno 48 milijard evrov, preživlja konec tedna? In kako se je v svetu brez barv znašel edini resnični kiborg, Neil Harbisson, ki že od rojstva vidi le črno-belo? Vse to v novem Plugin Magazinu.

En izvod. 164 strani. Priklopi. Odpelji. Uživaj! Vse do naslednje številke, ki izide 20. januarja 2016. In ne pozabite na našo digitalno verzijo.

Plugin Magazine

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"