Novice Promocijsko sporočilo

Novi Nissan Juke – mlad in drzen

21. 10. 2010
Deli

Nissan Juke je zabavljač z veliko osebnostjo in težko pričakovana novost na avtomobilskem trgu. Predpremierno je bil predstavljen na modni reviji Nine Šušnjara, sedaj pa je zapeljal tudi na slovenske ceste.

Ustvarjen je z mislijo na mlajše kupce ali tiste mlade po srcu, ki si želijo nekaj izvirnega in nekonvencionalnega. Poskočnost, urbanost in drznost so značilnosti, s katerimi Nissan Juke prevzame marsikoga.

Juke je najnovejši član Nissanove crossover družine in urbani lepotec, ki izstopa iz množice. Tako kot večja brata Murano in Qashqai, je tudi Juke prepoznaven po združitvi robustnosti terencev z lahkotnim športnim slogom. Je prostoren in sočasno kompakten, robusten in dinamičen, uporaben in igriv.

Kljub temu, da se te značilnosti zdijo izključujoče, jih Juke poveže v enkratno celoto. Tako je nastal majhen, a drzen avtomobil, ki z inovativnim slogom vzbuja vznemirjenje kjerkoli se pojavi.

Drzne nove oblike

V spodnjem delu je Juke po obliki čistokrvni terenec. Nato pa se robustna velika kolesa s širokimi pnevmatikami inovativno zlijejo z zgornjim, športno oblikovanim delom, z nizkimi bočnimi šipami in kupejevsko streho.

Tudi v notranjosti je Juke pravi športnik, ki vozniku nudi užitek v vožnji. Uporabnost pa večajo vrata prtljažnika vpeta v streho in prostoren prtljažnik, s številnimi skritimi prostori za shranjevanje večjih in manjših predmetov.

Trije motorji za užitek v vožnji

Juke je na voljo z enim dizelskim in dvema bencinskima motorjema. Na vrh ponudbe je na novo razvit 1, 6-litrski motor z neposrednim vbrizgom goriva in turbinskim polnilnikom (DIG-T), ki doseže največjo moč 140 kW (190 KM) in največji navor 240 Nm.

Pri tem motorju je na voljo tudi pogon na vsa kolesa ALL-MODE 4x4-i, ki predstavlja novo razvojno stopnjo Nissanovega priznanega, elektronsko krmiljenega pogona na vsa kolesa. Ta je sedaj oplemeniten s sistemom vektoriranja navora, kar veča vodljivost in zmanjšuje podkrmarjenje v zavojih.

Novi Nissan Juke že od 14.990 evrov naprej.

(oglasno sporočilo)