Novo v Sloveniji: Mitsubishi Outlander PHEV

6. 6. 2016
Deli
Novo v Sloveniji: Mitsubishi Outlander PHEV

Zdaj je tudi na slovenskem trgu na voljo prenovljena različica Mitsubishijevega priključnega hibrida Outlanderja (z dodatkom PHEV).

Z njim so že v osnovni izvedenki dosegli odličen prodajni uspeh po Evropi, a tudi drugod, ker so v združili dotlej nezdružljive prednosti sodobnih hibridnih tehnoloških rešitev.

Te ostajajo še naprej nespremenjene, s prenovo so se lotili predvsem videza zunanjosti.

Outlander PHEV obvlada tako vožnjo na elektriko kot tudi v kombinaciji obeh motorjev, bencinskega in elektromotorja, ali pa celo zgolj bencinskega, kot pravi terenec pa je seveda tudi štirikolesno gnan.

Za model z osnovno opremo z oznako Intense bodo morali slovenski kupci odšteti 47.490 evrov (v cene niso vštete spodbude eko-sklada), bolje opremljeni Instyle stane 49.990 evrov (kjer velja omeniti dodatke, kot so led žarometi, usnjene prevleke sedežev, ogrevanje sedežev in volanskega obroča ter parkirnega pomočnika), opremski paket s še dodatnimi elektronskimi rešitvami za vzdrževanje vožnje po prometnem pasu in z aktivnim tempomatom (Instyle Plus) pa stane še evrskega tisočaka več. (TP)

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"