Postanite testni voznik Toyotinega hibridnega avtomobila

4. 4. 2015
Deli
Postanite testni voznik Toyotinega hibridnega avtomobila (foto: Toyota)
Toyota

Hibridna vozila združujejo dobre vozne lastnosti, varčnost, prijaznost do okolja in skrb za naslednje generacije. Vas zanima kako se Toyotin hibrid izkaže v vsakdanjem življenju, ga želite preizkusiti in o tem povedati svoje mnenje?

Izpolnite spodnji obrazec in postanite testni voznik za teden dni, z malo sreče pa si lahko Toyotinega hibrida prislužite tudi za daljše obdobje.

V obrazcu nam tudi na kratko opišite vaš odnos do hibridnih avtomobilov.

  • Kako bi ga preizkusili?
  • Kje bi se vozili in nenazadnje zakaj si želite prav vi testirati Toyotinega hibrida?
  • Kaj vam pomeni nizka poraba goriva?
  • Ali ste ljubitelj najsodobnejših tehnologij tako v svetu avtomobilizma kot tudi mobilne, oziroma zabavne elektronike?

Pohitite s prijavo! Vaše ideje in predloge bo 15. aprila pretehtala strokovna komisija Avto magazina in izbrala pet testnih voznikov, ki bodo za teden dni prevzeli Toyotinega hibrida ter na koncu spisali svoja opažanja in ugotovitve v ekskluzivnem hibridnem blogu na www.avto-magazin.si.

GLAVNA NAGRADA:

Med izbranimi petimi vozniki bo zmagovalec oz. najuspešnejši »bloger« prejel dodatno 14-dnevno uporabo Toyotinega hibrida ter tablični računalnik.

Če še ne veste, kateri Toyotin hibrid bi vam najbolj ustrezal, je tukaj še kratek opis:

Toyota Prius Hybrid in Plug-in Hybrid, ikona hibridne tehnologije!

Odlikujejo ga značilen videz, udobje in prostornost v kombinaciji z napredno tehnologijo pogonskega sistema Hybrid Synergy Drive®, natančno oblikovanimi aerodinamičnimi linijami in lahkimi materiali. Vse to zagotavlja visoko učinkovitost in varčnost porabe goriva ter izjemno nizke vrednosti emisij CO2.

Navdušuje z nizko porabo in nizkimi izpusti CO2 pri mestni vožnji, med prometnimi zastoji, med vožnjo s številnimi postanki in pri majhnih hitrostih. Ko vozilo miruje, se bencinski motor izklopi, s čimer dodatno pripomore k manjši porabi goriva. Naši testi so pokazali da lahko priključni hibrid prevozi tudi 20 km zgolj s pomočjo shranjene električne energije!

Toyota Prius se odzove na vsak slog vožnje. V notranjosti najdete inovativne tehnologije visokega nivoja, kot je na primer elektronsko nadzorovan brezstopenjski samodejni menjalnik (e-CVT), ki zagotavlja odzivno in uglajeno vožnjo ter prostornost, ki zadovolji tudi potrebe družine.

Yaris Hybrid. Naj bo vaša mestna vožnja spet polna energije.

Yaris ponuja dinamično zunanjost in pestro paleto novih izvedenk, med katerimi je tudi sodobni mali hibrid. V mestu se takoj počuti kot doma. Novi hibridni Yaris zato predstavlja nov način mestne vožnje, saj se v privlačni in kakovostni notranjosti vedno počutite spočiti in polni energije. Po svetu se vozi že več kot milijon hibridnih Yarisov!

S tihim delovanjem in lahkotno zmogljivostjo prežene stres mestne vožnje, vi pa ostanete spočiti in polni energije.

Kako deluje hibridna tehnologija si lahko ogledate tule: https://www.youtube.com/user/ToyotaSlovenija