Novice Promocijsko sporočilo

Avantura za vsakogar - Škoda Yeti 4x4 izziv

27. 3. 2014
Deli

Ste pripravljeni na nepozabno avanturo? Če se v vas skriva pravi pustolovec, potem se kot ekipa prijavite na Avtomagazinov izziv Škoda Yeti 4x4! Najboljše čakajo bogate nagrade, zmagovalca pa bosta domov odpeljala vsak svoje vrhunsko gorsko kolo Škoda MTB.

Škoda Yeti je športni terenec, ki se odlično znajde tako v vlogi mestnega avtomobila kot v vlogi čisto pravega terenca, navdušuje pa z majhno porabo goriva in pametnimi rešitvami za vsakodnevno uporabo.

Kako lahko sodelujete?

Preprosto, izpolnite spodnjo prijavnico in se udeležite enega od dveh izborov, ki bosta potekala na motokros stezah v Orehovi Vasi in Šentvidu pri Stični. Najboljše ekipe, ki jih sestavljata voznik in sovoznik bodo napredovala v finale, ki bo 31. maja v poletnem parku na Krvavcu.

V čem boste tekmovali?

Osnova bo spretnost za volanom Yetija, s katerim se boste zapeljali po terenskem poligonu. Ni potrebno, da ste specialisti za terensko vožnjo, saj Yetijev štirkolesni pogon vozniku v težjih voznih razmerah pomaga samodejno, poleg pa bodo tudi izkušeni inštruktorji terenske vožnje, ki vam bodo lahko pomagali in vas učili.

Poleg tega bo dobro, da znate zamenjati gumo, oceniti, kako širok prehod potrebuje avto, pa tudi to, da voznik v ekipi zna upoštevati navodila sovoznika in mu zaupa. Fizična moč ni pogoj za dobro uvrstitev, ekipno delo in iznajdljivost pa sta zelo potrebna.

Voznikške izkušnje? Če se znajdete v normalnem prometu, naj vas zanje ne skrbi.

Kvalifikacije:

  • 12. 4. Orehova Vas
  • 26. 4. Šentvid pri Stični
  • 31. 5. Veliki finale najboljših 10 ekip na Krvavcu

Prijave za kvalifikacije so zaključene.

Pomembno: Prijavi se lahko samo ekipa, ki je sestavljena iz voznika in sovoznika. Voznik mora imeti veljavni vozniški izpit!

Škoda kolo

*Pogoji sodelovanja v Avtomagazinovem izzivu Škoda Yeti 4x4 so objavljeni tukaj, vse slike so simbolne.