Video: Renault Clio GT za Tima-Kevina Ravnjaka

28. 11. 2014
Deli

Tim-Kevin Ravnjak, vrhunski slovenski deskar na snegu, je ravno paolnil 18 let - in odslej se bo vozil s Cliom GT.

Ob tej priložnosti je v sodelovanju z družbo Renault Nissan Slovenija nastal video, v katerem se je Tim-Kevin prvič poskusil v vožnji na snegu, za konec pa je svojega Clia dvignil devet metrov visoko ter z desko iz prtljažnika skočil v globino.

»Vesel sem podpore in zaupanja ekipe Red Bulla ter priložnosti, ki mi jo je ponudilo podjetje Renault Nissan Slovenija. Priprave na snemanje in sama izvedba skoka je bila precej težavna tudi zaradi pomanjkanja snega in slabih vremenskih razmer. A uspelo nam je,« je bil zadovoljen Tim-Kevin.

»Deskarji na snegu so znani po »hoji po robu,« pogumu in odlični fizični pripravljenosti. Triki, ki jih izvajajo v snežnem žlebu so dobro premišljeni in načrtovani do zadnje podrobnosti. Izbira pravega avta za Tim-Kevina je bila tako rezultat tehtnega premisleka. Clio GT je športen, a hkrati izjemno varen avto – idealen za športnika, ki verjame, da bo šel do konca, vse do vrha,« so na Renault Nissan Slovenija pojasnili, zakaj so se odločili za podporo Timu-Kevinu Ravnjaku.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"