Novice Promocijsko sporočilo

Revolucija urbane mobilnosti: Zložljivo električno kolo S-BIKES

14. 7. 2016
Deli
Revolucija urbane mobilnosti: Zložljivo električno kolo S-BIKES

Slovenska blagovna znamka S-BIKES z inovativnim konceptom kaže novo smer urbane mobilnosti. Električno zložljivo kolo odgovarja na potrebe sodobne mobilnosti z izdelkom, ki je oblikovalska ikona, združuje visoko kvalitetne komponente in odpira nove možnosti uporabe.

Električna kolesa predstavljajo nov trend urbane mobilnosti

Vse bolj zasedena mestna središča, potreba po gibanju in želja po svobodi so glavni dejavniki za močan razcvet tovrstne industrije. Sodobnemu trendu se pridružujemo tudi Slovenci z lastno blagovno znamko S-BIKES, ki so jo skupaj z mednarodnimi dobavitelji razvili pri podjetju Špan. Njihov prvi produkt – S-BIKES Smart 01 je že na voljo prvim slovenskim kupcem po promocijski ceni 999 EUR.

S-BIKES Smart 01 spreminja pogled na rabo kolesa

  • Okvir električnega kolesa je zložljiv. Zloženo kolo je po zaslugi lahkega okvirja mogoče pospraviti v praktično vsak prtljažnik osebnega vozila ali ga celo zložiti pod mizo v pisarni.
  • Okvir ima vgrajeno Samsung baterijo, ki omogoča polnjenje preko običajne električne vtičnice. Baterijo je mogoče polniti tudi ločeno od kolesa.
  • Po zaslugi zmogljivega motorja in elektronike pomaga kolesarju do kar 65 km oddaljenih ciljev.
  • Kolo ima pet načinov delovanja, ki jih uporabnik enostavno izbira preko krmilnika ECO-SPORT. V ECO načinu je prilagojen maksimalni doseg kolesa, medtem ko športni način omogoča že kar adrenalinske pospeške.
  • Dodatno uporabnost kolesa omogoča tudi serijsko vgrajena vtičnica USB, ki omogoča polnjenje električnih naprav, kot so mobilni telefoni, navigacijske naprave ali prenosni računalniki.

Velik poudarek so na opremi in podobi kolesa S-BIKES Smart 01

Serijsko je opremljen z LED lučmi, perforiranimi visoko zmogljivimi disk zavorami, 3-krakimi litimi platišči v mat črnem izgledu, 7 stopenjskim menjalnikom SHIMANO s ščitnikom, potovalnim računalnikom, upravljalnikom delovanja ECO SPORT s petimi režimi upravljanja elektro motorja, integriranim opozorilnim zvoncem ter prilagodljivim prednjim vzmetenjem. Vsi elementi skupaj z markantnim ogrodjem S-BIKES, tvorijo celoto, ki navdušuje. Uporabnost se združuje v stilsko ikono.