Rollsov poletni salon v Porto Cervu na Costi Smeraldi

23. 7. 2015
Deli

Z začetkom uradne sezone v Porto Cervu na Sardiniji se je že drugič odprl tudi Rolls Roycev poletni salon, ki so mu namenili tudi na zgolj tri primerke omejeno serijo Rollys Royca Wratha.

Rolls-Royce si je s salonom, ki ga je prvič organiziral lani, hitro pridobil sloves med petičnimi dopustniki v prestižnem letovišču. Salona niso zasnovali kot konvencionalni prodajni salon, ampak je bolj podoben podeželskemu klubu, v katerem si obiskovalci oddahnejo po napornih dnevnih aktivnostih. Ko pade noč, se namreč spremeni v privlačen koktajl bar, kjer se lahko potniki razkošnih jaht pozabavajo na raznovrstnih dogodkih, s katerimi bodo popestrili dogajanje na "Promenade du Port".

Gostom je sicer na voljo tudi flota testnih avtomobilov Phantom, Ghost in Wraith, ki jih lahko preskusijo na okoliških cestah, v diskretnem ateljeju pa se lahko dogovorijo o podrobnosti avtomobila, ki ga morebiti kupijo.

Med njimi je lahko tudi eden od treh primerkov Rollys Royca Wraitha, ki so jih v navtičnem slogu uredili za to priložnost. Zunanjost v azurno modri barvi je poudarjena z arktično belim emblemom "Promenade du Port", ki se ponovi tudi na vzglavnikih sedežev v notranjosti, ki je sicer urejena v nasprotju med arktično belo in navtično modro barvo ter lesenimi vstavki iz kanadskega oreha. Za odlično zvočno kuliso skrbi osemnajst skrbno uglašenih zvočnikov.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja