Slovenski avto leta 2012: Izberite svojega!

17. 11. 2011
Deli

Slovenski avto leta – tokrat z letnico 2012, je jubilejni, saj je že 20. po vrsti. Pri Avto magazinu pa prvič sodelujemo v tej akciji vodilnih slovenskih medijev.

Na letošnjem spisku so vsi novi modeli avtomobilov, ki so prišli na trg v letošnjem letu in jih bo do 15. decembra registriranih vsaj 50. V prvem krogu glasovanja imajo glavno besedo bralci in poslušalci vseh medijev, saj boste s svojimi glasovi izbrali finaliste in jim zagotovili prve točke za končni izbor, v katerem potem sodelujejo še avtomobilski novinarji sodelujočih medijev.

Izžrebane glasovalce čakajo tudi lepe nagrade. Žreb bo na finalni prireditvi. Tako ni pomembno, za kateri avto glasujete, pomembno je le, da izberete svoj najbolj priljubljen avto iz spiska v posebnem okvirju, hkrati pa pravilno odgovorite na vprašanje na glasovnici.

Prva nagrada, ki jo bo dobil eden izmed glasovalcev, je osebni avto Škoda Fabia. Druga nagrada je Petrolova predplačniška kartica z dobroimetjem 2.000 evrov, tretja nagrada pa je navigacijska naprava Garmin.

Sodelujoči ter nagrajenci se strinjajo, da bodo v primeru izžrebanja posredovali davčno številko, ki predstavlja podlago za obračun akontacije dohodnine. (po določbah Zakona o dohodnini - ZDoh-2). Več o pravilih na spletni strani organizatorja izbora.

Glasove bomo zbirali do 20.12.2012 do 9h.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"