Šport Promocijsko sporočilo

Tako ne boš nikoli več zamudil prenosa pomembne dirke

12. 5. 2017
Deli
Tako ne boš nikoli več zamudil prenosa pomembne dirke (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Če si navdušenec nad bencinskimi športi, se ti je prav gotovo že pripetilo, da se je na televiziji odvijala spektakularna dirka formule 1 ali MotoGP, sam pa si bil daleč od televizijskega sprejemnika. Tudi za takšne nevšečnosti imamo zdaj rešitev.

Da se ti zgornja situacija ne primeri nikoli več, naj bodo TV vsebine s tabo na vsakem koraku.

Kako? Ponudnik mobilne telefonije A1 Slovenija, ti zdaj ponuja storitev A1 NOW, ki jo lahko 2 meseca preizkušaš brezplačno. Prinaša ti kar 40 TV programov in funkcijo Časovni preskok za ogled vseh zamujenih vsebin, ki si jih lahko ogledaš tudi za 7 dni nazaj. Vsebuje pa tudi bogato videoteko, kjer so na voljo tudi legendarni filmi in TV serije. Do vsebin lahko dostopaš kjerkoli, prek katerekoli naprave z operacijskim sistemom Android ali iOS in prek spletnih brskalnikov. Mobilni telefon, tablica ali računalnik so tako lahko tudi vaša televizija.

Mobilno TV A1 NOW s priljubljenimi programi, kot so trenutno POP TV, Šport TV, Disney, Discovery, TV 1000, National Geographic, Fox, 24Kitchen, Viasat History in drugimi, lahko zasebni naročniki A1 Slovenija preprosto aktivirajo na www.A1now.si. Po preteku dvomesečnega brezplačnega obdobja se uporaba storitve začne samodejno zaračunavati v znesku 7,99 € oziroma v skladu z vsakokratno veljavnim cenikom in se obračuna na vašem mesečnem računu.