Srirarcha IS oziroma ostro začinjeni Lexus IS

18. 11. 2016
Deli

Lexus je za avtomobilski salon v Los Angelesu pripravil prav posebno študijo na osnovi športne limuzine Lexus IS, pri katerem je sodeloval s kalifornijskim proizvajalcem ostre omake Srirarcha, ki izdeluje nekaj takšnega, kot je pri nas bolj znani Tabasco.

Srirarcha IS, kot se imenuje študijski avtomobil je naostren z vrsto dodatkov, s katerimi naj bi še poudarili že tako nabrite lastnosti Lexusa IS. To so ostra rdeča barva karoserije s koščki čilija in zelenimi poudarki na osnovi omake, ostra tekočina v tkanini za oblogo volanskega obroča, prilagojeni sedeži Srirarcha in oznake na avtomobilu, klimatska naprava, ki ohladi razgrete navdušence nad pikantnimi paprikami, poln prtljažnik stekleničk s tekočino in gumb za razpršitev omake v avtomobilu. Zraven seveda spada tudi posebna oprema, kakršni so poseben vozniški kombinezon in kuharsko-vozniške rokavice za zaščito pred ostrino volana.

Seveda ne gre za študijo zaresnega avtomobila, ampak za hudomušno šalo. Bolj podrobno pa si zadevo oglejte v spodnjem videu.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"