V Centru mobilnost Špan odprli kolesarski center in podelili Pirellijeve koledarje

26. 3. 2017
Deli

V centru mobilnost Špan na Brezovici sta se isti večer odvila kar dva dogodka: gostom so najprej predstavili svojo najnovejšo pridobitev, novi kolesarski center, izbranim predstavnikom gospodarstva, športa, znanosti in zabave pa so podelili tudi Pirellijev koledar za leto 2017.

Podjetje Špan je z letošnjim letom dobilo novo celostno podobo in pozicijski sloga "Center mobilnosti", v okviru katerega ponujajo vse, kaj je povezano s prodajo in servisom vozil, pa naj bodo to avtomobili, motocikli ali kolesa, ki jih ponujajo v novem kolesarskem centru, ki ga najdete v drugem nadstropju njihovega salona na Brezovici.

Podelili so tudi Pirellijeve koledarje, ki niso v prosti prodaji, ampak jih podelijo posebej izbranim osebnostim. Letos so jih dobili podjetnik Ivo Boscarol, smučarska legenda Bojan Križaj, ultramaratonka Andreja Sterle Podobnik, pevska diva Helena Blagne, legendarni smučarski skakalec Jože Šlibar, selektor slovenske rokometne reprezentance Veselin Vujović in predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

Pirellijev koledar za 2017 je pripravil nemški fotograf Peter Lindbergh, ki je pod naslovom 'Čustveno' razgalil duše hollywoodskih zvezd. Na njegovih fotografijah so se znašle Jessica Chastain, Penelope Cruz, Nicole Kidmann, Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong'o, Charlotte Rampling, Lea Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright in Zhang Ziyi, kot posebna gostja pa tudi profesorica politične teorije na moskovski univerzi Anastasia Ignatova.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja