V novem Avto magazinu: razkrivamo novi Fiat 500X

19. 4. 2012
Deli
V novem Avto magazinu: razkrivamo novi Fiat 500X

Zdi se, da se bodo pri Fiatu oprijeli Minijevega recepta in malčka 500 izdelali še v kakšni drugi različici. Podaljšanega, torej 500L, že izdelujejo v Srbiji, zdaj pa je na vrsti športno-terenska različica. Več si seveda preberete v tiskani izdaji!

Tudi v Sloveniji se najde veliko voznikov, ki prisegajo na avtomobile s trikrako zvezdo na nosu. Razkrivamo, kako bo v novi podobi videti "admiralski" Mercedes-Benz S, pa tudi terenec za prave moške, razreda G.

Saloni si sledijo po svetu malodane eden za drugim, in med tem, ko se Tomaž Porekar že odpravlja na kitajskega, je za vas že pripravljena reportaža iz minulega, ki se je dogajal v New Yorku.

Sočasno z obiskom Združenih držav, si je ogledal še Hyundaijev Santa Fe, ki je že nared v povsem novi podobi. Da ta sledi zadnjim oblikovalskim smernicam je jasno, manj pa to, da ni poimenovan z številko, ampak ostaja Santa Fe. Zakaj, preberite v novem Avto magazinu.

Ljubitelji športnih avtomobilov nikar ne prezrite obširnega zapisa o Fordu Mustangu Bossu 302, in Porschejevi luksuzni limuzini Panameri GTS, tisti, ki pa prisegate zgolj na udobnost, pa smo za vas preskusili Audija A8 Hybrid in A6 Allroad ter Mercedes-Benz E, tudi v hibridni različici.

Seveda je novosti še bistveno več, izpostavimo pa naj Citroën C4 Aircross, Peugeot 208, Suzuki GSR 750 ter številne ostale športne informacije in rubrike, predvsem pa ne gre prezreti velikega testa "velike" Kiine limuzine Optime. Kako kaj in zakaj, je za vas zapisal Tomaž Porekar.

Avto magazin 10/2012 izide 03. maja 2012. Na revijo se lahko naročite tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja