23. marec je dan za Aprilio

Prvi spomladanski konec tedna je v Mugellu, templju sodobnega dirkanja, rezerviran za Aprilio.

Aprilia prvo spomladansko soboto pripravlja velik dogodek, na katerem bodo lahko ljubitelji motociklizma uživali v družbi dirkačev, dirkalnih motociklov in testnih vožnjah. V okviru dogodka bo potekala nagradna igra, katere glavna nagrada je Aprilia Shiver.

Dogodek bosta s televizijskim prenosom pokrivala Sky Sport in Sky MotoGP, na dogodku pa bo mogoče spoznati aktualne in nekdanje dirkače Andrea Iannoneja, Aleixa Espargaroja, Bradleyja Smitha, Maxa Biaggijia, Capirossija in druge. Obiskovalci se bodo lahko zapeljali po stezi, ki je sicer rezervirana za najboljše dirkače sveta.

Na stezi boste tako lahko videli dirkalnike iz razreda MotoGP in seveda, prvič v javnosti, popolnoma novega RSV4 1100 Factory, ki v serijski različici razvije 217 'konjev'. Na zabavo so povabljeni vsi oboževalci, njihovi družinski člani in prijatelji ter seveda vsi motoristi, ne samo lastniki motociklov Aprilia.

Vrhunec dogodka bo seveda predstavitev tovarniškega moštva prvenstva MotoGP, vsi kupci izdelkov iz tovarniškega butika pa bodo sodelovali v žrebanju za motocikel Aprilia Shiver 900. Točen urnik oziroma potek programa najdete na spletni povezavi aprilia.com in allstars.aprilia.com.

Lastniki motociklov znamke Aprilia bodo imeli v paddocku rezervirano cono za parkiranje, ob koncu dneva pa se bodo lahko v paradni vožnji zapeljali po stezi.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"