Akrapovič ponuja delo testnemu vozniku

21. 10. 2017 | Jure Šujica
Deli
Akrapovič ponuja delo testnemu vozniku (foto: Akrapovič)
Akrapovič

Proizvajalec izpušnih sistemov testnega voznika in mehanika v eni osebi, ki bi pomagala v tekmovalnem oddelku podjetja.

Med brskanjem po svetovnem spletu smo naleteli na zanimiv oglas za delo, ob katerem verjamemo, da bo z ušesi zastrigel marsikateri motorist. Podjetje Akrapovič, proizvajalec izpušnih sistemov tako za motorje in avtomobile, je namreč razpisalo oglas za delovno mesto v oddelku za tekmovalno podporo. Med nalogami, ki jih bo moral zaposleni opravljati, bodo testne vožnje, priprava vozil na testiranje, mehanična opravila in spremljanje testnih rezultatov, če navedemo le nekaj izmed njih.

Od kandidatov zahtevajo vozniški izpit A in B kategorije, saj bo oseba zadolžena za testiranje izpušnih sistemov za motorje in avtomobile. Poleg tega pa bodo morali kandidati vseeno pokazati še nekaj ročnih spretnosti in tehničnega znanja s področja motorjev. Zahtevana je vsaj strokovna izobrazba tehnične smeri in aktivno znanje angleškega jezika. Srečnež bo izbran za poskusno obdobje 6 mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Če vas mika, da bi se na omenjeno delovno mesto prijavili, imate za to čas do 6. novembra, več informacij pa si lahko preberete tukaj.

Jure Šujica
foto: Arhiv AM

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"