Akrapovičev izpušni sistem za Kawasaki Z900RS

22. 11. 2017
Deli
Akrapovičev izpušni sistem za Kawasaki Z900RS

Pri Akrapoviču predstavljajo izpušni sistem za pred kratkim predstavljeni Kawasaki Z900RS.

Najnovejši Akrapovičev izpušni sistem Slip-On Line iz titana za Kawasaki Z900RS vas bo zagotovo ponesel v preteklost, saj ima klasično retro dirkaško obliko, ki se idealno ujema s podobo motocikla.
 
Izpuh se odlično prilega linijam Kawasakija Z900RS, njegova moderna in elegantna oblika pa je posodobljena različica klasičnega dušilca. Izdelan je iz lahkega visoko odpornega titana, prevlečenega s črnim premazom, njegova samozavestna podoba pa se izvrstno ujema z naravo motocikla. Ponuja idealno nadgradnjo, ki Kawasaki Z900RS jasno loči od tekmecev.
 
Končno podobo izpušnega sistema Slip-On Line zaokroža aluminijasta kapa, ki daje celotnemu dušilcu posebno noto in se idealno sklada s klasičnim retro slogom motocikla. Ima homologacijo ES/ECE in je preprost za montažo, ki ne zahteva dodatnih nastavitev elektronske krmilne enote. Omogoča hitro nadgradnjo, s katero se izboljša zmogljivost motocikla, ki pa jo lahko še dodatno povečamo z opcijskim kolektorjem, ki izboljša moč in navor ter poskrbi za globlji zvok.
 
Izpušni sistem Slip-On Line iz titana za Kawasaki Z900RS je bil tako kot vsi Akrapovičevi izdelki oblikovan s strastjo. Z materiali, preizkušenimi na dirkališču, in črnim premazom bo poskrbel, da bo motocikel zares izstopal, njegova klasična podoba pa bo zasijala v vsej polnosti, a z močnim sodobnim pridihom.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"