Bliža se Moto Boom

3. 4. 2008 | Matevž Hribar
Deli
Bliža se Moto Boom

Med 10. in 13. aprilom so vsi motoristi in tisti, ki to šele nameravajo postati, toplo vabljeni na celjski sejem, kjer se na vsake dve leti zgodi Moto boom.

V hali D in E so si svoje razstavne prostore že izborila podjetja, kot so As Domžale (Honda), Auto Performance (Benelli), Avto Triglav (Aprilia, Moto Guzzi, Dainese), Compaco (Nolan), KTM Sportmotorcycle, Nova Motolegenda (Harley Davidson, Buell, Ducati), Ski&Sea (BRP, Sea Doo, Can-am), Vomi (Spyke), TC Motoshop (Givi, Schubert, Shark, TCX, Revit…), Trgoavto (Sym, Malaguti, Lazer, Moto one…), TSC Laba (Alpinestars, Arnette), Velo (AGV, MDS, O'Neal, Orina, Acerbis, Salice, Sava, Kenda…) in še mnogi drugi. Kogar zanima več, naj si seznam razstavljalcev pogleda na tej povezavi.

Na poligonu bo mogoče preizkusiti skuterje in manjše motocikle, v sejni dvorani se bodo vrstila predavanja, policisti motoristi bodo pokazali vaje za obvladanje motocikla, izbrali pa bodo tudi najlepšo motoristko in najmočnejšega motorista. Zadnji dan se bo na razstavišču oglasil tudi Miran Stanovnik, motoristi pa bodo izbrali najbolj privlačno hosteso in najbolje predelan motocikel. Se vidimo v Celju!

Matevž Hribar

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja