BMW dogodek prestavljen za teden dni zaradi slabega vremena

11. 5. 2016
Deli

Za uspešen začetek motoristične sezone, vam pri BMW Motorrad Slovenija želijo ponuditi kar največ užitkov ob zvoku BMW motorjev. Zaradi slabe vremenske napovedi je dogodek Vznemirjenje BMW motorjev prestavljen za teden dni. Program dogodka ostaja nespremenjen. Zato vas ponovno vabijo, da se v soboto, 21. maja 2016 ob 9. uri pridružite VZNEMIRJENJU Z MOTORJI BMW V LESCAH (Letališče Lesce).

Za uspešen uvod v motoristično sezono bodo poskrbeli vozni užitki z novimi motorji BMW, izkušeni BMW inštruktorji in odlična družba več kot 300 motoristov na pisti letališča Lesce.

Za vozne užitke bo poskrbel pester vozni park motorjev BMW. Med 9. in 16. uro bodo potekale enourne panoramske vožnje z novimi motorji BMW na relaciji Lesce–Bled–Blejska Dobrava–Poljane–Lesce. S svojimi motorji se boste lahko zapeljali tudi na poligon, na katerem boste pod vodstvom inštruktorjev preizkusili svoje spretnosti in zavore. Pospeške bo mogoče občutiti tudi z električnimi vozili BMW i3 in BMW iPerformance. Vašo pozornost bo vsekakor pritegnil tudi kotiček Mottorrad lifestyle, kjer bodo predstavljeni oblačila in izdelki BMW.

PRIJAVA.

Predprijava na dogodek s katero si zagotovite želen termin panoramske vožnje, poteka do srede, 18. maja 2016, preko telefonske številke 031 442 567. Na dogodek pa se je mogoče prijaviti tudi na dan dogodka na prizorišču.

PeK

Foto: BMW

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol