BMW širi mrežo v Indiji. Katere modele lahko kupijo Indijci? - Novice - Moto Magazin

BMW širi mrežo v Indiji. Katere modele lahko kupijo Indijci?

Če bi dejali, da BMW doslej s svojimi motocikli v Indiji ni bil prisoten, bi se motili. A zdaj so začeli s temeljitim organiziranjem servisno prodajne mreže.

18. 4. 2017

BMW z izjemo nekaj butičnih salonov v Delhiju in Mumbaju na velikem indijskem trgu doslej ni bil prisoten. S prihodom flote motociklov z delovno prostornino 300 kubičnih centimetrov pa so se Bavarci odločili, da bodo dobiček kovali tudi na tistem koncu sveta. Trenutno poteka organizacija prodajno servisne mreže, prvi prodajni saloni pa naj bi bili odprti zelo kmalu.

In čeprav boste tisti, ki ste hodili po Indiji znali povedati, da tam prevladujejo predvsem motocikli z majhnimi motorji, so se pri BMW-ju odločili, da bodo Indijcem ponudili širok nabor modelov.

Prodajali bodo tudi 'ta velike', a največ obetajo od G 310

Na voljo bodo tako modeli z vrstnim motorjem S 1000 RR, K 1600 GT/GTL, S 1000 R, S 1000 XR. Prav nič bolj skromna ne bo ponudba modelov z bokserskim motorjem, ki bo zajemala modele R, RS, RT, GS, RnineT, RnineT Scrambler in GS Adventure.

Seveda pa si največ obetajo od modela G310R. Prav ta bi naj namreč bil zaslužen, da BMW osvoji svoj cilj: izdelati in prodati več kot 200.000 motociklov na leto.

Matjaž Tomažič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri