Čarman Motosport s servisnim vozilom za podporo dirkačem

8. 5. 2015
Deli

Servisna delavnica iz Sore pri Medvodah je bogatejša za servisno vozilo, s katerim bodo na dirkališču nudili pomoč profesionalnim in rekreativnim cestnohitrostnim dirkačem.

V podjetju Čarman Motosport so kombinirano vozilo, s katerim v času zimske servisne akcije razvažajo servisirane motocikle do strankinih garaž, predelali v vrhunsko potujočo delavnico. V Peugeotovemu Boxerju je svoje mesto našla delavnica za predelavo in servis vzmetenja z zalogo najbolj pogosto uporabljenih rezervnih delov za komponente vzmetenja znamke K-Tech, Wilbers in tudi drugih znamk. »Dirkaški kombi« so že preizkusili na grobniškem dirkališču, kjer sta voznika iz Čarmanove dirkaške ekipe, David Božič in Simon Sodnik, po temeljiti nastavitvi vzmetenja s časom 1:31,873 in 1:33,718 zabeležila vsak svoj osebni rekord.

Poleg tega je v tovornem delu nameščena naprava za menjavo in centriranje pnevmatik ter kompresor, v prenosni delavnici pa bodo s seboj vozili tudi manjšo zalogo maziv, grelce za gume in ostalo orodje, ki bo prišlo prav hitrim motoristom in motoristkam.

Ko ob dirkališču zagledate Čarmanov kombi, vabljeni po pomoč ali nasvet!

MAH

foto: AM

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel