Čarman obdaril osnovno šolo v Sori, otroci v zahvalo narisali sanjske motorje

14. 12. 2017 | Matevž Hribar
Deli
Čarman obdaril osnovno šolo v Sori, otroci v zahvalo narisali sanjske motorje (foto: Matevž Hribar)
Matevž Hribar

Ste brez ideje, kaj bi v prazničnem decembru poklonili poslovnim partnerjem? Mogoče pa kdo potrebuje darila bolj kot oni …

Podjetje Čarman Motosport iz Sore pri Medvodah je letos sredstva za obdarovanje poslovnih partnerjev znova namenilo osnovni šoli v Sori – dveh pisanih kavčev za otroke ni bilo treba peljati daleč, le do sosednje ulice. Kot je dejal bivši dirkač in mehanik Gašper Čarman, se mu takšno obdarovanje zdi koristnejše kot pošiljanje čestitk in raznih stvari, ki jih imamo odrasli navadno že dovolj.

Da pa otroci niso ostali dolžni, so v zameno narisali risbice z motivi sanjskih motociklov, ki jih bodo pri Čarmanu izobesili v mehanični delavnici. Nekaterim domišljijskim konceptom iz izpuha prihajajo melodije, črke ali snežinke, na enemu je celo mogoče plesati balet. Gašper se je otrokom za risbe lepo zahvalil in dodal, da upa, da bo čez nekaj let kdo od učencev pri njem opravljal prakso.

Isto podjetje je lansko leto lokalni osnovni šoli, ki sodi pod Osnovno šolo Preska, podarilo slušalke za računalniško učilnico.

Matevž Hribar

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja