Ducati Scrambler v novem Avto magazinu

13. 3. 2015 | Primož Jurman
Deli

Velja, da tisti, ki ne pozna preteklosti, ne ve, kam kreniti v prihodnosti. Novi Ducatijev Scrambler je tako stroj, ki obuje spomine na preteklost, pri tem pa igra na trendne strune, ki se oglašajo v retro melodiji. Toda to še ne pomeni, da je za časom ‒ je kvečjemu pred njim. Vse o novem Ducatiju lahko preberete v aktualni številki Avto magazin in Playboya. Tule pa najdete nekaj strnjenih vtisov...

Scrambler Ducati ni samo motocikel, prinaša zgodbo, spomin na čase, ko je bila vožnja z motociklom sproščen užitek. Vozi ga lahko vsak, lahko je vaš motocikel za vsak dan ali za posebne priložnosti. Všeč nam je, da zmore tudi kakšen manjši terenski podvig. Je način življenja in kot takšnega ga pri Ducatiju tudi tržijo.

Ocena: (4/5)

Videz (5/5)

Seksi vintiž dizajn, solidna kakovost in izdelava ga delajo nekaj posebnega.

Motor (3/5)

Zvok, moč in navor mu lepo pristajajo, želeli bi le malenkost boljši občutek na sklopki in mirnejše delovanje vbrizga goriva.

Udobje (4/5)

Položaj sedenja je pokončen in udoben kot na enduro ali supermoto motociklih, a s to razliko, da se sedi prijetno nizko, kar pomeni zelo nezahtevno vožnjo z veliko nadzora, odličen, dolg sedež je udoben, nekoliko manj zadnji blažilnik, ki bi za dva potnika potreboval nekaj nastavljanja.

Cena (4/5)

Glede na to, da je to eden od vstopnih modelov, za Ducati cena ni navita. Za ta denar dobite veliko imidža in motocikel, ki vabi k uživanju!

Primož Jurman

Foto: JUP

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel