EICMA 2019: Moto Guzzi obogoatil ponudbo že znanih modelov

16. 11. 2019 | Matjaž Tomažič
Deli
EICMA 2019: Moto Guzzi obogoatil ponudbo že znanih modelov

Da bo dopolnitev aktualne ponudbe povsem dovolj, so se za prihodnjo sezono odločili pri Moto Guzziju.

Moto Guzzi je z modelom V85 TT zadel terno, saj je ta motocikel še vedno praktično razprodan. Odločitev, da bodo železo kovali dokler je vroče, je tako za modelno leto 2020 prinesla novo različico Travel, ki bo jasno nadgrajena tako, da bodo potovanja še udobnejša. Nad sprednjo masko se tako nahaja višji vetrobran, dodali pa so še par zelo prostornih kovčkov, ogrevane ročice in dodatne LED žaromete. Multimedijska platforma omogoča povezovanje s pametnim telefonom in je dobila nekaj razširjenih funkcij. Modelu Travel so namenili tudi ekskluzivno barvno kombinacijo Sabbia Namib.

Samo 750 kosov pa bo na voljo kupcem, ki si želijo bolj ekskluzivno različico najbolj popularnega Moto Guzzija V7 III Stone. Model iz omejene serije bo nosil še dodatno oznako S, prepoznali pa ga boste po kromiranem rezervoarju ovitem v usnjen pas in kompletni LED razsvetljavi. Krajši in tanjši bo tudi zadnji blatnik, žaromet pa bo nameščen nekoliko nižje. To, da bodo ogledala nameščena na skrajnih robovih krmila, marsikomu ne bo preveč všeč, a tako očitno pač mora biti. Sedež bo prevlečen z alkantaro, za še več prestižnega videza pa bodo poskrbeli dodatki iz brušenega aluminija.

Eden izmed ambasadorjev linije V7, model Racer pa bo prihodnje leto praznoval svoj deseti rojstni dan. To seveda pomeni, da bo na voljo tudi v jubilejni različici 10th ANNIVERSARY, s katero namerava Moto Guzzi proslaviti prvo dekado tega modela. Seveda se tehnična osnova ne bo razlikovala od preostalih modelov iz linije V7. Jubilejni Racer bo v osnovi zadržal svoj avtentični stil, imel pa bo nekoliko drugačen vetrobran in prav njemu posvečeno grafiko. Nov je tudi LED prednji žaromet, spremenjeni pa so tudi zadnji blatnik in ogledala. Rezervoar bo kot pri prvem Racerju ponovno kromiran, pripravljena pa so tudi mesta za številko.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"