EICMA 2019: Suzuki, nov obraz za novo vizualno identiteto

16. 11. 2019 | Matjaž Tomažič
Deli

Suzuki je za sezono 2020 poudarek namenil liniji V-Strom. Dodatna različica v srednji kategoriji in precej obsežno revidiran V-Strom 1000, je tisto na kar so položili karte za sezono 2020.

V-Strom 650 XT Adventure bi se moral v prodajanih salonih pojaviti v mescecu novembru 2019, takoj po salonu v Milanu. Glede na dodatke, ki jih s seboj prinaša, pa bi morala biti ta različica V-Stroma še bolj prijazna tistim, ki radi potujejo. Torej, V-Strom s popolnim paketom dodatne opreme. Paket opreme vključuje dva 37-litrska bočna aluminijasta kovčka, kolesa z naperami in seveda brez potrebe po vgradnji zračnice, zaščito spodnjega dela motorja, drugačno krmilo ter zaščito dna motorja. Če bi tako želeli, pa boste lahko doplačali še za zadnji kovček, komplet dodatnih luči, višji ali nižji sedež, ogrevane ročice, večje aluminijaste stopalke za noge in originalno tank torbo.

Veliki V-Strom 1000 je dobil povsem nov obraz, ki mu resnici na ljubo, zelo močno pristaja. Očitno je, da Suzuki svojo vizualno identiteto po novem črpa iz svoje slavne preteklosti, saj je V-Strom po Katani že drugi, ki močno spominja na predhodnika iz začetka 80-ih let. Seveda pa velikemu V-Stromu niso namenili samo nove zunanje podobe, saj je s prenovljenim motorjem zdaj čistejši in razvije tudi 6 'konjev' več kot predhodnik, tako, da moč motorja po novem znaša 106 'konjskih' moči. Dobil je še sodoben informacijski zaslon in cel precejšnjo mero elektronike, ki vključuje tri mape motorja ter osem stopenjski sistem proti zdrsu.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"