Harley-Davidson bo glavna nagrada festivala MotörCity na tolminskem Sotočju

Harley-Davidson bo glavna nagrada festivala MotörCity na tolminskem Sotočju

Če ste ljubitelj bluesa, rocka in motorjev ali pa kar vsega naštetega, potem gotovo že veste, da bo letošnji festival MotörCity potekal med 16. in 19. avgustom.

Na idiličnem tolminskem Sotočju bo festival bluesa, rocka in motociklov letos gostil široko množico nastopajočih, kot so Laurence Jones, Popa Chubby, Hamo & Tribute 2 Love, Stray Train, The Brew in The Bad Flowers.

Ena od posebnosti festivala je nagradno žrebanje, letošnja glavna nagrada pa je motocikel Harley-Davidson Forty Eight Anniversary.

 
Anniversary je barvna različica (Legend Blue Denim) s posebno grafiko in serijsko številko, ki je bila izdana v čast 115. obletnici, ki jo znamka Harley-Davidson zaznamuje letos. V tej barvni različici je bilo za ves svet v enkratni seriji izdelanih 2.400 kosov. Motor, zasnovan v značilnem buldog videzu, poganja klasičen zračno hlajeni štiritaktni, dvovaljni, 1.200-kubični agregat Evolution, ki je znan po vzdržljivosti in značilnem zvoku.
 
Za to, da bi ujeli ta veliki jekleni kos sreče, morate kupiti enodnevno vstopnico za soboto oziroma festivalsko vstopnico, ki je na voljo v omejeni količini. Vstopnice lahko kupite prek spletne trgovine MH Shop in prek sistema Eventim.
 
Posebej pa je treba poudariti, da imajo letos na festival prost vstop vsi vozniki motorjev in starodobnikov (samo vozniki) – če bi želeli sodelovati v nagradnem žrebu, pa bodo morali vstopnico kupiti.