Foto: ljubljanski salon Harley-Davidson zdaj tudi uradno odprt

11. 4. 2017
Deli

Skupaj z več kot stotimi motoristi smo bili na otvoritvi novega salona na Rudniku.

Po dolgih letih čakanja smo končno dobili salon in servis v Sloveniji, kot si ga ta kultna znamka pravzaprav zasluži. Podjetje US Moto d.o.o. je v industrijski coni na Rudniku pri Ljubljani (kjer je bilo nekoč podjetje Viator-Vektor) postavilo salon motociklov in dodatne opreme za motocikle in voznike na kar 280 kvadratnih metrih površine.

Poleg tega se v zadnjem delu poslopja nahaja še velik in sodoben servis, v načrtih pa imajo tudi delavnico za predelavo motociklov Harley-Davidson. V soboto, 8. aprila, so salon tudi uradno odprli, na samem dogodku pa se je zbralo preko 100 motoristov, ki so pred salonom pokazali svoje zloščene jeklene lepotce.

Niti dva si med vsemi temi nista bila enaka, kar priča o dejstvu, da je lastništvo motocikla Harley-Davidson le začetek, skozi uporabo pa si ga vsak prilagodi po lastnem okusu. Na vsa vaša vprašanja vam bodo v salonu z veseljem odgovorili na telefonski številki 01/4295700, njihovo ponudbo pa si lahko ogledate tudi na www.harley-davidson-ljubjana.si.

tekst in foto: Peter Kavčič

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja