Icon za modern izgled vsake motoristke

15. 1. 2016
Deli

Drage gospe in gospodične, če ste motoristke je to super! Čestitamo. In ker radi srečujemo dekleta na motociklih smo izbrskali nekaj samo za vas. Ameriški kultni proizvajalec zaščitne motoristične opreme ICON se lahko pohvali z izjemno kolekciji oblačil in oprem eza na motocikel, ki jih v evropi prodajajo preko trgovca Parts Europe.

V sodelovanjo z mlado motoristko kaskaderko Ewo Ewa Pieniakowsko so pripravili posebno linijo oblačil za ženske, ki dajeo nekaj na izgled.

Tako najdete komplet ki ga sestavljajo Čelada, jakna, rokavice, hlače in obutev. Naša Tina Torelli, ki je zaenkrat še v vlogi testne sopotnice je že navdušila čelada Airmada, pred kratki pa je prvič preizkusila vsestransko jakno Team Merc Jacket, ki združuje moderen kroj in najsodobnejše materiale v jakni, ki jo lahko nosite tudi v prostem času.

Narejena je iz kakovostnega 'softshella' in uspešno ščiti pred vetrom in drobnem pršenjem dežja, obenem pa zaradi membran v svoji zgradbi tudi 'diha' oziroma dopušča paroprepustnost. Na komolcih, ramenih in na hrbtu ima vgrajene snemljive ščitnike iz 3D pene, ki ob udarcu otrdi in prepreči poškodbe.

Kapuca, ki sicer ni snemljiva ščiti pred vremenskimi vplivi, ko na kje visoko na prelazu snamete čelado, poleg tega pa poskrbi tudi za urbani izgled. Za hladno vreme in nekoliko bolj avanturistična potovanja, kjer lahko presenetijo različni vremenski vplivi, je Tina izbrala rokavice Raiden DKR (kar je okrajšava za Dakar), ki so nepropustne za veter in vodo, obenem pa dihajo in nudijo osnovno zaščito.

Celotno paleto opreme Icon in nabor trgovcev za Slovenijo najdete na www.partseurope.eu. Kako se bo oprema izkazala po daljšem času uporabe, bomo vsekakor še poročali.

PeK

Foto: Icon

in še video

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"