Danes zvečer prvi domači RockON nastop v Murski Soboti

21. 6. 2013
Deli

Le še end dan nas loči do Rokovega domačega spektakla v Murski soboti, kjer bo v centru mesta gmelo in se kadilo od kurjenja zadnje gume. Svoj obisk so napovedali tudi številni znani gostje, videli pa boste lahko tudi Akrapovičevega Marsusa, unikatni prototim in prvič v Sloveniji čisto novega KTM-a X-bow GT. Rok vas vabi da si ogledate spektakel, vstop bo prost!

Rok, ki je v zadnjih letih kar nekajkrat obkrožil svet v svojih turnejah kjer je nastopil s svojim motociklom in navduševal množice, se bo v soboto, 22. junija prvič v velikem slogu predstavil domači publiki. S svojima 'stunt' zverinama: KTM-om Duke 690 in Duke 200 bo na posebnem dogodku, ki ga je imenoval kar 'Rok On Street show' oziroma 'ulični šov' pokazal svoje najbolj atraktivne trike, kjer ne bo manjkalo voženj po sprednjem in zadnjem kolesu v najbolj nemogočih položajih. Zagotovil pa je da se bo tudi kadilo. In saj veste kjer je dim je tudi ogenj.

Na adrenalinskemu spektaklu, ki se bo začel ob 19. uri, ga bodo spodbujali tudi prijatelji športniki. Svoj obisk je napovedal trenutno najboljši motokrosist na svetu v kategoriji MX3 Klemen Gerčar, Miran Stanovnik bo pripeljal svoj puščavski dirkalnik, da pa bo mera polna, pridejo še smučarski krosist Filip Flisar, smučarski letalec Robert Kranjec in 'mister simpatikus' Dejan Zavec. Čeprav si bo vragolije na motociklih ogledal tudi svetovni in evropski prvak v kick Boxu Dejan Vajs, se fantje ne bodo tepli, ampak predvsem uživali. Vsi so namreč navdušeni motoristi in Rokovi prijatelji.

Prvi 'RokOn street šov' bo tako prijetna adrenalinska, bencinsko pirotehnična popestritev sicer tradicionalnih soboških dnevov, zato je dober žur zagotovljen.

Pričakujete lahko najbolj noro vožnjo z motociklom do sedaj, ki vključuje tudi dobro glasbo ob miksanju DJ-ja, ogenj, pirotehniko in seveda mične hostese. Poleg vrhunskega šova z motorji si boste na razstavnem prostoru lahko ogledali še, nekatere tovarniške motocikle, Akrapovičevega Morsusa, KTM X-Bow in paleto KTM-ovih motociklov.

Motoristi in moto klubi bodo deležni še posebne pozornosti. Vstop bo prost, zato ne zamudite te priložnosti. Se vidimo 22.junija v Murski Soboti ob 19. uri!

PeK

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"