Kaj ste obiskovalci Motomagazina klikali v letu 2012?

24. 12. 2012
Deli
Kaj ste obiskovalci Motomagazina klikali v letu 2012?

Kot vidite so se Maji, ali pa zgodovinarji zaradi napačne interpretacije njihovega koledarja, ušteli. Ali pa je kak superjunak v tajni akciji preusmeril nevarni meteorit in nas rešil pred apokalipso. Torej: z motocikli se bomo vozili tudi v 2013.

Kaj pa ste obiskovalci spletne strani www.moto-magazin.si največkrat klikali v iztekajočem letu?

1. Test in video: Piaggio MP3 LT 400 i.e.: Čeprav bo od objave testa kmalu minilo že štiri leta, so vsebine, povezane s trikolesnikom, še vedno vroče. Le da danes ljudje verjetno pred skrito kamero ne bi tako začudeno opazovali trikolesnega stroja, saj to čudo vozijo tudi ljubljanski mestni redarji.

2. Test: Honda CBF 1000: Lanska osvežitev je bila kot kaže dovolj, da priljubljeni CBF ostaja zanimiv za slovenskega motorista. Lahkoten v vožnji, ravno prav močan, ravno prav turističen in ravno prav športen, zanesljiv in ne predrag. Upamo, da je kratek opis izvedenke F dovolj zgovoren, da ste se lažje odločili za (ne)nakup.

3. Primerjalni test: Skuter za 'jurja': Še en test iz arhiva, po katerem brska (predvidevamo) mlajša generacija motoristov, ali bolje rečeno - mopedistov. Želeli smo preveriti, kaj nudijo 50-kubični skuterji z začetka cenikov. Zmagal je SYM pred Piaggiom, Benellijem in Pedo.

4. Test: Aprilia Atlantic, Honda SH, Piaggio Beverly in X7 Evo, Yamaha X-Max: Spet skuterji. Se čudite? Mi prav nič. Redni bralci www.moto-magazin.si in revije Avto magazin veste, da že nekaj let 'navijamo' za (maksi)skuterje. V omenjenem testu je zmagal Piaggio pred Yamaho, Aprilio, Hondo in bratom X9.

5. Primerjalni test: BMW F 800 GS in Triumph Tiger 800 XC: Izredno izenačen razplet kaže, da gre za dva res vrhunska motocikla. Na tridnevnem izletu smo se peljali preko Kočevja in Reke do skrajnega juga Istre in nato mimo slovenske obale nazaj v Ljubljano. Zmagovalca smo lahko določili šele po vpisovanju v tabelo.

6. Test: Tomos Twister 125: Spet skuter, tokrat Tomosov. Oziroma SYM-ov s Tomosovimi nalepkami. V splošnem nam je bil na velika kolesa postavljen mestni prijatelj všeč, Matjaža so zmotili le premajhna posoda za gorivo, nenatančen merilnik nivoja goriva in pomanjkljivost nekatere opreme.

7. Novosti 2013: BMW R 1200 GS (foto galerija in video): Razumemo, tudi nas zanima, kako so pri BMW-ju izboljšali njihovega paradnega konja. Komaj čakamo prve kilometre. Kmalu ;)

8. Primerjalni test: Veliki potovalni enduro motocikli 2012: Ej, smo uživali. Ampak tudi garali. Verjamemo, da smo naredili dober primerjalni test, ki bo marsikomu pomagal pri odločitvi. Zavedamo pa se, da bo akcijo v 2013 potrebno ponoviti, saj sta BMW in KTM predstavila novi orožji. To bo še špas!

9. Prvi metri: Honda NC 700 X že v Sloveniji: Skoraj preroško smo za motocikel napovedali, da gre za najbolj zanimivo Hondino novost. In res je tale motocikel postal Hondin 'bestseller'. Tudi na Youtubu ima Avto magazinov video kar lepo število ogledov.

10. Blog: Pošten mali oglas ali kako neuspešno prodati terenski stroj: Humoristično obarvan opis izmišljene prodaje terenskega motocikla. Brez zavor.

Hvala za klike, lajke in komentarje. Se beremo tudi v 2013.

ekipa www.moto-magazin.si

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja