Kaj v teh dneh počnejo Rossi, Pedrosa in Marquez?

Čeprav se je sezona prvenstva MotoGP pravzaprav šele dobro končala, so moštva in dirkači z mislimi že na štartu nove sezone. Pa vendarle si bodo vmes privoščitli nekaj oddiha. In kaj počnejo zvezdniki prvenstva MotoGP v teh dneh?

Honda Racing ob zaključku tekmovanj v vseh kategorijah, v katerih nastopa, tradicionalno pripravi nekakšne zahvalne dneve, na katerih za svoje dirkače in seveda oboževalce pripravi vrsto zabavnih tekmovanj. Tako sta se oba tovarniška dirkača Marc Marquez in Dani Pedrosa zabavala na dveh in štirih kolesih. Pred približno 24.000 oboževalci sta svoje veščine prikazala v vožnji z gokartom, mopedom Super Cub, japonsko formulo3 in tudi bolj ekološko naravanimi vozili, kot je na primer Honda Jazz s hibridnim pogonom.

Medtem pa je italijan Valentino Rossi zelo resno tekmoval z nekaterimi najboljšimi relisti v domači Monzi. Vsi dobro vemo, da je Valentino tudi mojster volana, s svojim dirkalnim Fordom pa je v preteklosti že dokazal, da se lahko kosa tudi z najboljšimi. Še več, na letošnjem reliju je v svoji kategoriji celo zmagal, zato verjetno ne bo presenečenje, če bo po koncu kariere na dveh kolesih svojo športno pot nadaljeval v reliju.

 

A post shared by valeyellow46 (@valeyellow46) on

Matjaž Tomažič
foto: HRC official

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja