Mitas prvi dobavitelj za TM Racing

26. 5. 2014
Deli
Mitas prvi dobavitelj za TM Racing

Mitas je postal prvi dobavitelj pnevmatik za TM Racing za enduro , motokros in supermoto motocikle.

Mitas bo dobavljal pnevmatike C-21 Super in EF-07 Super za enduro motocikle (EN 300, EN 450FI, EN 530F, EN 125, EN 144, EN 250 in EN 250FI), C-19 in C-20 za motokros motocikle (MX Junior) ter radialne pnevmatike Sport Force za supermoto modele (SMM 530F, SMR 530F, SMM 450F, SMR 450F).

"Veselimo se novega partnerstva s TM Racing. Prepričani smo, da bodo Mitasove pnevmatike še izboljšale zmogljivosti motociklov, ki jih izdeluje TM Racing, voznikom pa nudile še več užitkov v vožnji," je povedala Ksenija Bitenc, direktorica programa Mitas Moto.

Tradicija TM Racing sega daleč nazaj v leto 1976. Izbira materialov, sama izdelava ter visoko zmogljivi motorji vgrajeni v standardne motocikle, so prednosti, ki so TM vedno razlikovale od konkurence. Motocikli TM Racing so izdelani za najbolj zahtevne kupce, Mitasove pnevmatike pa so optimalna izbira za doseganje izvrstnih rezultatov.

EF-07 Super

Najnovejši tip dezena za zadnja kolesa motociklov za Enduro FIM. Konstrukcija je rezultat razvoja v sodelovanju z vrhunskimi vozniki motociklov Enduro. Dezen zagotavlja optimalne vozne lastnosti na zelo različnih voznih podlagah. Označeni so z rumeno črto.

C-21 Super

Dezen je primeren za vožnjo po različnih voznih podlagah, od poltrdih do skalnatih. Zmes dezena zagotavlja optimalno zaviranje ter precizno vodenje v vseh načinih vožnje po trdih podlagah. Primerni za Enduro FIM. Označeni so z rumeno črto.

C-19 (kid cross)

Dezen za sprednja kolesa motociklov kid cross za vožnjo po poltrdih podlagah. Dezen pnevmatike zagotavlja optimalne vozne lastnosti v vseh načinih vožnje v tekmovanjih MX. Označeni so z rdečo črto.

C-20 (kid cross)

Nov robusten dezen, ki se odlično obnaša pri vožnji na srednji do trdi podlagi. Specialno razvita zmes zagotavlja ekstremno vzdržljivost, dezen pnevmatike pa odlične vozne lastnosti v vseh načinih vožnje. Označeni so z rdečo črto.

Sport Force

Radialne pnevmatike Sport Force so odlična izbira tako za voznike sport, naked in supermoto motociklov, kot tudi za voznike športnih potovalnih motociklov. Razvoj te pnevmatike združuje nekaj tehnik in tehnologij, ki jih lahko povzamemo v treh točkah:

- OGT 3D (prostorsko optimiziranje oblike kanalov)

- SCT (tehnologija močne karkase)

- FEA (metoda končnih elementov / optimizirana kontaktna površina s podlago)

Več informacij o pnevmatikah Sport Force je na voljo na spletni strani www.mitas-moto-radial.com.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja