Mitas TERRA FORCE-R prihaja aprila

3. 3. 2016
Deli
Mitas TERRA FORCE-R prihaja aprila

Mitas je za letošnjo sezono pripravil novo enduro pnevmatiko - Terra Force-R. V trgovine prihaja aprila.

Nova radialna pnevmatika TERRA FORCE-R je bila konstruirana za motocikle Maxi Enduro in Trail, ter je namenjena vožnji po cestah (90%) in neutrjenem terenu (10%). TERRA FORCE-R je idealna izbira za voznike, ki motor uporabljajo vsak dan, pa tudi za tiste, ki obožujejo daljše vožnje v spremstvu sopotnika in z naloženo prtljago.

"Mitasova pnevmatika TERRA FORCE-R je odlična izbira za voznike avanturistično naravnanih potovalnih motociklov," je izjavila Ksenija Bitenc, direktorica Mitas Moto. "TERRA FORCE-R je radialna pnevmatika primerna za vožnjo po cestah in terenu, vendar pa je dezen pnevmatike bolj cestno naravnan. Pnevmatika zagotavlja odlično vlečno silo na mokri in suhi podlagi ter je izredno zmogljiva na lažjih neutrjenih terenih,'' je še dodala Bitenčeva.

Mitas TERRA FORCE-R zagotavlja takojšen oprijem, odlično vlečno silo na mokrih in suhih cestah, lahko vodljivost in manevriranje ter dobro stabilnost pri vožnji naravnost in v zavojih. Pomembna lastnost pnevmatike TERRA FORCE-R je tudi ohranjanje enakomerne zmogljivosti skozi celotno življenjsko dobo in pod težkimi obremenitvami.

Naslednje dimenzije pnevmatik Mitas TERRA FORCE-R bodo v prodaji od aprila 2016:

110/80R19 59V TL [ F ]

140/80R17 69V TL [ R ]

150/70R17 69V TL [ R ]

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"