Kaj ponuja 4. MotorSport salon Ljubljana? (video)

4. 2. 2012
Deli

Danes in jutri se bo na Gospodarskem razstavišču odvijal četrti MotorSport Salon Ljubljana. Kdo razstavlja in kaj boste lahko videli?

V soboto in nedeljo (4. in 5. februarja 2012) se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvil tradicionalni, že četrti salon motošporta. Izmed zanimivejših vozil, ki bodo na ogled, velja izpostaviti formulo 1 moštva RedBull RB6, zmagovalni Audi A4 za prvenstvo DTM, Ford Focus za WRC, domača Škodo Fabio in Peugeota 207 S2000, dve Fabii R2 in osem metrov dolgega dragsterja.

V kolikor akterjev ne bo pregnal sneg, se bodo na treh zunanjih poligonih odvijale preizkusne vožnje s trial motocikli (AMZS), pokalnimi Fiati Grande Punto (LEMA), gokarti s 15 ali 30 'konjskimi' močmi (www.hitri-dirkac.si) in treningi varne vožnje.

Kolikor bodo to omogočale temperature asfalta, bo Tadej Dolenc izpeljal nekaj stunt trikov z 250-kubičnim MZ-jem, Kawasakijem ER6 in Hondo CBR 900.

Na salonu je razstavljenih tudi nekaj drugih športnih avtomobilov: Lamborghini Gallardo, Nissan GT-R in slovenski Renovatio.

Več informacij na www.motorsport-salon.si.

video: Matevž Hribar
montaža: Danijel Čančarević
foto: Boštjan Vidrajz

Odpiralni čas za obiskovalce:
- sobota, 4. 2.: 9:00 – 19:00
- nedelja, 5. 2.: 9:00 – 18:00

Vstopnina:
- odrasli: 8 €
- člani AMZS, tekmovalci AŠ2005+AMZS, dijaki, študenti, upokojenci ter invalidi: 6 €
- osnovnošolci in srednješolci: možnost dodatno znižane vstopnine
- otroci (do 7 let) brezplačno

Motorsport_salon_LJ