Enduro poligon Verd odprla slovenska ISDE ekipa

16. 9. 2015
Deli

Pa smo ga dočakali! Enduro poligon Verd, je odprl vrata vsem, ki se želijo varno in nemoteče za okolje preizkustiti na terenskem motorju. V poštev pridejo trial, motokros in enduro motorji, sama steza pa omogoča užitke tako popolnim začetnikom kot profesionalcem.

Progo, ki je sestavljena iz treh različnih stopenj zahtevnosti, umetnih in naravnih ovir, lahko preizkusite s svojim motociklom, po dogovoru pa si ga lahko tudi izposodite. Še koristna telefonska številka: 040894846 (Severin) ali 040661100 (Aljoša).

Dirkači in ljubitelji terenske vožnje si vsekakor rezervirajte tudi datum 10.10. ko bo na tem območju prva ekstremna enduro dirka pri nas, za zgled pa so vzeli legendarni Erzbergrodeo.

Ob otvoritvi so vsi člani enduro ekipe, ki nas je uspešno zastopala na Slovaškem pohvalili stezo in obljubili, da bodo tu pridno trenirali za prihodnje leto, ko bo ISDE v Španiji.

več informacij o enduro parku najdete na facebooku pod imenom : VERD Vertical Extreme Ride Dirtpark oziroma tule na povezavi!

PeK

Foto: Peter Kavčič

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"