Husqvarna lansirala novo kolekcijo opreme

26. 4. 2019 | Jaka Završan
Deli

Poleg tega, da Husqvarna trenutno spada med boljše proizvajalce off-road motociklov, svojo odličnost v zadnjih letih izkazujejo s kolekcijami opreme, ki privržence švedske znamke znova in znova navdušujejo. 

Za leto 2020 so se pri Husqvarni usmerili v izpopolnjevanje udobja, zaščite in kakovostne opreme, kar naj bi se kazalo v daljši življenjski dobi. Poleg tega ne smemo pozabiti na spremenjene dizajne, ki bodo v kombinaciji z belim motociklom za sabo kradli poglede. Vse skupaj so pri 'belih' zapakirali v dve novi liniji za odrasle, poskrbeli pa so tudi za najmlajše, ki so prihodnost tega športa. Oprema je, z izjemo očal in opornice za vrat, znamke Gotland, kar ima skrito simboliko, saj se tako imenuje tudi švedska provinca, ki leži sredi Baltskega morja. Tovrstna oprema v kombinaciji z zaščitnimi očali 100 % in Leattovo opornico za vrat vozniku zagotavlja udobje in, še pomembneje, poskrbi za varnost. 

Na svoj račun so prišli tudi enduraši, saj bodo Husqvarnine police napolnile tudi nove dežne jakne, ki zaradi zahtevnih in hitro spreminjajočih se pogojev na brezpotjih pridejo še kako prav. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja