Motokros: Tim Gajser nared za spopad z Američani

30. 9. 2016
Deli

Tim Gajser je preko svoje ekipe tudi uradno potrdil da bo nastopil na bližnjem pokalu proizvajalcev, ki bo že čez dober teden v Weltins areni v Nemčiji, kjer se bo pomeril z največjimi zvazdniki ameriškega superkrosa. Generalka za to dirko pa bo že to nedeljo v Orehovi vasi, kjer bo potekalo finale državnega prvenstva v motokrosu.

Pravzaprav gre za pravi dvodnevni motokros spektakel na obronkih Radizela, saj se bodo v soboto pomerili amaterji in tekmovalci za pokalno tekmovanje. V nedeljo pa nas čaka nastop kamor pridejo vsi naši najboljši motokrosisti. Vrača se Klemen Gerčar, ki je nazadnje uspešno nastopal v nemškem ADAC prvenstvu, Peter in Jernej Irt, ki sta pred enim tedno zastopala barve na pokalu narodov, mladi Jan Pancar in izkušeni aljoša Molnar, ki je edini ki lahko teoretično ogrozi Gajserja v boju za naslov državnega prvaka.

Aljoša Molnar

Klemen Gerčar

Jernej Irt

Tim sicer še čuti bolečine v rami, kar je posledica padca na treningu pred desetimi dnevi,ko je testiral tovarniško Hondo CRF 450 R z letnico 2017.

Organizator - AMD Orehova vas, se je potrudil s pripravo proge in organizacijo posebnega prostora za podpisovanje avtogramov ob pomoči Gajserjevega sponzorja Monster Energy. Če želite spoznati svetovnega prvaka je zdaj še zadnji trenutek predno odhiti na dirko v Nemčijo in nato v ZDA kjer bo Tim dirkal za nagrado milijon dolarjev.

PeK

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"