Motokrosisti pozor, obeta se nam nepozabna zabava z dobrodelno noto

9. 11. 2019 | Jaka Završan
Deli
Motokrosisti pozor, obeta se nam nepozabna zabava z dobrodelno noto (foto: Vir: Prince Pub)
Vir: Prince Pub

Po nekaj letih premora se v Ivančno Gorico vrača ena izmed najboljših zabav v letu, MX of nejšn. Poleg zabave do jutranjih ur pa bo namen dogodka tudi dobrodelnost.

Vse do leta 2012 so se motokrosistične sezone neuradno zaključevale v Prince Pubu, lokalu, čigar lastnik je Štefan Polajžer. Štef, kot ga kličejo prijatelji, je tudi sam že dolgo vpet v motokros, saj njegov sin Gašper na dirkah državnega prvenstva nastopa že od malih nog.

Leto 2019 bo poleg osvojitve tretjega naslova svetovnega prvaka Tima Gajserja, za slovenske motokrosiste čarobno tudi zato, ker se v 'Princa' po sedmih letih vrača zabava imenovana MX of nejšn. Letošnja ideja tovrstnega dogodka je, da bi ob prihodu vsak gost s prostovoljnjim prispevkom kupil majico z unikatnim logotipom, denar pa bi bil namenjen stroškom rehabilitacije Sebastjana Bahurja, Aneja Dopliharja in Maksa Mausserja, odličnih motokrosistov, katerim je kariero zaznamovala poškodba.

Dogodek bo kot omenjeno potekal v soboto, 23. novembra, v Prince Pubu v Ivančni Gorici z začetkom ob 19.00 uri. (Naslov: Cesta 2. grupe odredov 34, 1295 Ivančna Gorica)

Vabljeni vsi, ne le motokrosisti!

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"